Flere karakterplakater til 'Toy Story 3'

Nyheder
Pixar's kommende 'Toy Story 3' byder på hele 14 nye karakter. Og nu kan fans få et nærmere kig på to af de 14 karakter.
Pixar's kommende 'Toy Story 3' byder på hele 14 nye karakter. Og nu kan fans få et nærmere kig på to af de 14 karakter.
 
sidste uge blev der fundet to plaketer, der hver viste en af de nye karakter til den kommende 'Toy Story 3' afsløret. Her var det Barbie-dukken Ken, og ærteposen Peas-in-a-pod.
Men nu offentliggør Pixar endnu to nye figure.
Den første er kramebamsen, ved navn hedder 'lots-o´-huggin bear'. Han kan også ses i den nye trailer.
 
toy-story-3-lotso
 
Filmen bliver instrueret af Lee Unkrich, der før i tiden har været co-instruktør på 'Toy Story 2' og 'Find Nemo'. Randy Newman leverer musikken til filmen, mens John Lasseter er executive producer.
 
Den anden nye karakter er enhjørningedukken Buttercup.
toy-story-3-buttercup
 
Der er nu blevet afsløret 4 ud af de 14 nye karakter. De manglende 10 vil blive offentliggjort i løbet af månederne frem til den amerikanske premiere, som er 18 juni. Den danske biografdato for 'Toy Story 3' er den 27. august.
 
Kilde: slashfilm.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Disney som Nat og Dag

Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.

Toy Story 3 - it's a wrap!

Pixar Animation Studios kunne i dag fejre, at produktionen af den tredje Toy Story-film er slut. Nu skal Disney og Pixar-medarbejderne blot sørge for at filmen når ud til så mange biografgæster som muligt. De to plakater der skal promovere Toy Story 3 blev også offentliggjort. Se dem her.

Barbie og Ken introduceres i ny Toy Story 3-trailer

Pixar har nu afsløret endnu en trailer for den kommende Toy Story 3, hvor et par gamle kendinge dukker op. Se den her.

Pixar giver indblik i 'Toy Story 3'

De første stillbilleder og et nyt spændende klip giver et lille smugkig på hvad der venter de trofaste 'Toy Story'-fans, når 3'eren får premiere næste år.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.