Trailer til kinesisk High School Musical

Nyheder
Disney's teensucces High School Musical har gået sin sejrsgang over hele kloden. Og efter tre amerikanske film har Disney nu lavet en kinesisk version. Se traileren her.
Disney's teensucces High School Musical har gået sin sejrsgang over hele kloden. Og efter tre amerikanske film har Disney nu lavet en kinesisk version. Se traileren her.


Disney har allerede markeret sin tilstedeværelse i Kina med byggeriet af Hong Kong Disneyland for få år siden. Og kineserne kommer til at se meget mere til Disney i fremtiden. Udover det formodede kæmperesort i Shanghai og åbningen af stribevis af Disney Store-butikker landet over er Walt Disney Studios begyndt at sprøjte film ud til de 1,5 mia. underholdningshungrende kinesere. 

Disney har konkluderet, at store markeder som Kina, Indien og Rusland vil tage bedre mod Disney-film, hvis de er lavet målrettet mod den pågældende kultur og på landets eget sprog. Derfor vil der de kommende måneder og år holdes premiere på en masse filmproduktioner som vi aldrig kommer til at se skyggen af her i vesten. Og High School Musical: China er én af dem.

Se traileren her (klik her hvis afspilleren ikke virker):


High School Musical: China får premiere i Kina til sommer.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Disney giver os nostalgi, bilræs og teenagedrama i 2011

Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.

2010 blev rekordår for Hong Kong Disneyland

Efter flere år med skuffende få gæster satte Disneys mindste forlystelsesresort i år besøgsrekord. Hong Kong Disneyland ser omsider ud til at have fået godt fat i kineserne.

Disney's actionhelt i Bollywood

En nyt storladent eventyr sætter Disney-studierne på det indiske filmkort. Zokkomon er "Bollywood"-filmen Disney ikke kommer til at vise her i Europa. Se traileren her.

Kina får deres egen 'High School Musical'

TV- og film-fænomenet 'High Schol Musical' skal nu indspilles i en kinesisk version.

Disney vil underholde mellemøsten

The Walt Disney Company fortsætter deres udvidelse af underholdnings-emperiet. Biografgængere i mange arabiske lande kan snart se frem til Disney-film skræddersyet til mellemøsten.