Disney's actionhelt i Bollywood

Nyheder
En nyt storladent eventyr sætter Disney-studierne på det indiske filmkort. Zokkomon er "Bollywood"-filmen Disney ikke kommer til at vise her i Europa. Se traileren her.
En nyt storladent eventyr sætter Disney-studierne på det indiske filmkort. Zokkomon er "Bollywood"-filmen Disney ikke kommer til at vise her i Europa. Se traileren her.Zokkomon er en film om den forældreløse dreng Kunal der bliver forladt af sin hjerteløse onkel, hvorefter han må klare sig alene og begynder sit eventyr mod at blive helten 'Zokkomon'.

Walt Disney Studios er begyndt at producere enkelte film målrettet til specifikke regioner i verdenen som i dette tilfælde Indien. Disney har de senere år lavet lokale film i både Rusland, Kina og Brasilien. Og selvom filmene har to- og trecifrede millionbudgetter når de aldrig ud til de mainstream biografer i USA og Europa.

Walt Disney Studios vil sætte sig markant på de tunge markeder, og det forsøger de at gøre ved hjælp af lokalsprogede storfilm med hele Disney's samlede kapital og markedsføringmaskine i ryggen. Zokkomon forventes at betage de indiske biografgængere i maj. Se traileren her:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Trailer til kinesisk High School Musical

Disney's teensucces High School Musical har gået sin sejrsgang over hele kloden. Og efter tre amerikanske film har Disney nu lavet en kinesisk version. Se traileren her.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.

Disney vil underholde mellemøsten

The Walt Disney Company fortsætter deres udvidelse af underholdnings-emperiet. Biografgængere i mange arabiske lande kan snart se frem til Disney-film skræddersyet til mellemøsten.