Nyt fra Tangled

Nyheder
Disney har nu offentliggjort en teaser trailer for deres kommende 'Tangled', som kan ses her, sammen med et nyt logo.
Disney har nu offentliggjort en teaser trailer for deres kommende 'Tangled, som her ses her, sammen med et nyt logo.
 
 
Oprindeligt skulle Tangled hav heddet Rapunzel, men for to uger siden afslørede produceren Roy Conli den nye titel. Disney's forhåbninger med den nye titel er at der kommer flere drenge i biografen.
 
Tangled logo
Her ses det nye logo for Tangled.
 
Om den nye titel kan få filmen til at lyde mindre som et eventyr, og kan logge flere drenge og mænd i biografen, finder vi ud af når filmen får premiere den 12. november i USA.
 
Kilde: filmofilia.com, youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Se første trailer til 'Tangled'

Først hed den 'Rapunzel' og og var et rigtigt prinsesseventyr. Nu hedder den 'Tangled' (Filtret) og handler om en mandlig tyv. Disney har netop løsladt den første trailer. Se den her.

Første Tron Legacy-trailer

80'er-kultfilmen Tron får nu sin længe ventede efterfølger. Disney har netop udsendt den første trailer til Tron Legacy. Se den her.

Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.

Rapunzel får navneskift

Eventyret om pigen med det laaaange gyldne år får snart premiere som Disney-tegnefilm. Men selvom filmen er halvvejs i produktionen, skal filmens titel nu ændres. Og Disney har flere bud.