Prince of Persia-trailer

Nyheder
Da Disney valgte at opgive Narnia-produktionerne efter kun to film, satte filmselskabet deres lid til Prince of Persia. Forventningerne er tårnhøje. Se den første lange trailer her.
Da Disney valgte at opgive Narnia-produktionerne efter kun to film, satte filmselskabet deres lid til Prince of Persia. Forventningerne er tårnhøje. Se den første lange trailer her.Med Jake Gyllenhaal i hovedrollen skal Disney's nye eventyrunivers gøre successpillet Prince of Persia til et blockbusterhit i biograferne. Walt Disney Pictures har fået deres "veteran" Jerry Bruckheimer (National Treasure, Pirates of the Caribbean-filmene) til at instruere actionbraget.

Disney håber på at filmen skaber nok frenzy og dollars, så der kan laves en hel serie af Persia-film. Og efter at den første lange trailer (hele 2½ minutter) blev lagt på nettet har modtagelsen været varm og det lader til at Bruckheimer og Disney har et sikkert hit på vej.
 
Se traileren her (klik her, hvis afspilleren ikke begynder automatisk):
 
 
Prince of Persia: The Sands of Time får verdenspremiere den 28. maj.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Se rørende trailer til Disneynature's "Chimpanzee"

Naturdokumentar-genren har fået et frisk og eventyrligt pust med filmselskabet Disneynature. Efter kæmpesuccesen "Earth" kommer nu den virkelige historie om en chimpanseunges fantastiske skæbne. Se traileren til "Chimpanzee" og opdag, hvorfor Disney er de bedste i verden til at lave film om dyr.

VIDEO: Balkon-scenen fra Disney's 'Gnomeo & Juliet'

Den Disney-producerede animationsfilm 'Gnomeo & Juliet' giver et helt nyt twist til den klassiske kærlighedshistorie om Romeo & Julie. Her kan du se den legendariske "balkon-scene" i havenisse-udgaven.

Walt Disney Pictures går til afdansningsbal

Næste år kommer Disney-filmen 'Prom' der handler om årets, måske livets, højdepunkt for mange tusinde unge amerikanere, nemlig skoleballet. Her kan du se den første trailer til 'Prom'.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Trailer til 'Prince of Persia: The Sands of Time'

Walt Disney Pictures har frigivet den første trailer til "Prince of Persia: The Sands of Time", der får premiere i de danske biografer d. 13. juli 2010.