Klip fra Alice's teselskab

Nyheder
Disney's genskabelse af Alice i Eventyrland høster positive anmeldelser verden over, og her kan du få et lille kig ind i Wonderland med et klip fra filmen.
Disney's genskabelse af Alice i Eventyrland høster positive anmeldelser verden over, og her kan du få et lille kig ind i Wonderland med et klip fra filmen.


På premieredagen i fredags indtjente 'Alice I Eventyrland' over 220 millioner kroner i de amerikanske biografer, og placerede Disney's Tim Burton-film på biohitlistens førsteplads. Dermed kan Alice I Eventyrland bryste sig med, at være den film der har indtjent syvendeflest dollars på en enkelt premiere-fredag nogensinde.

Her er et lille klip fra filmen der viser, hvordan et teselskab kan se ud, når Johnny Depp er vært:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Alice optages i The Billion Dollar Club

Med Tim Burtons nyeste filmkreation kan Disney nu bryste sig af en ekstremt indbringende rekord i Hollywood. Alice i Eventyrland er nemlig en ud af kun seks film i verden der har indtjent over 1.000.000.000 dollars.

Første klip fra Alice i Eventyrland

Omsider kan vi endelig få et enkelt glimt af, hvad der gemmer sig nede i Disney's nye kaninhul. Det første klip fra Tim Burton's Alice i Eventyrland ligger klar lige her.

Sådan graves kaninhullet

Disney's spillefilms-remake af Alice i Eventyrland rammer snart de danske biografer. Her kan du se hvordan filmtroldmændene gør wonderland til virkelighed.

Endnu en tur gennem kaninhullet

Disney's opfølger til 1951-tegnefilmen 'Alice i Eventyrland' er lavet som live action-film og instrueret af Tim Burton med Johnny Depp som den altoverskyggende frontfigur. Nu kommer den første lange trailer til 'Alice in Wonderland' - og det lader til at blive en hæsblæsende tur gennem kaninhullet. Se traileren her.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.

Nye billeder fra 'Alice i Eventyrland'

Der er nu blevet afsløret flere billeder til Tim Burtons kommende 'Alice i Eventyrland'.