Den nye generation lander i Disneyland Paris

Nyheder
Endnu en festlig sæson i Disneyland Paris er skudt i gang, og frem til marts 2011 fejrer resortet "New Generation Festival". Disney og Pixars nyeste medlemmer er hovedattraktionerne. Se den nye tv-reklame her.
Endnu en festlig sæson i Disneyland Paris er skudt i gang, og frem til marts 2011 fejrer resortet "New Generation Festival". Disney og Pixars nyeste medlemmer er hovedattraktionerne. Se den nye tv-reklame her.Når Disneyland Paris lukker og slukker den forgangne kampagne "Mickey's Magical Party" betyder det et farvel til de gamle klassiske Disney-figurer som Fedtmule, Anders And og Mickey Mouse og i stedet et stort velkommen til Disney's nyeste skud på figur-stammen. Disneyland Paris bliver de næste 12 måneder befolket af prominente gæster som Remy fra Ratatouille, Wall-E, prinsesse Tiana fra Prinsessen og Frøen, Lynet McQueen, Mike og Sully fra Monsters, Inc. og hele banden fra Toy Story.Da det er de nye i klassen der skal trække læsset det næste år i europas største turistattraktion, kommer gæsterne i parken ikke til at se lige så meget til de gamle kendinge som Peter Plys, Snehvide, Baloo og Onkel Joakim. Mange af de elskede kostumer har nu mange år på bagen og skal gennemgå større renovationer det næste år, samtidig med at Disney's kostumeafdeling i Paris vil bruge 2010 til at lave helt nye kostumer.

Den største nyhed i New Generation Festival-året bliver kæmpelegepladsen Toy Story Playland der åbner i starten af august. Men allerede nu kan du her se tv-kampagnen der i Frankrig, Tyskland, England, Holland og Spanien skal promovere parkens nye sæson:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Kæmpeshow åbnede ny sæson i Disneyland Paris

Selvom der ikke åbner nogen nye forlystelser i Disneyland Paris i år, var der alligevel grund til et storslået show, da parken skød den nye sæson i gang med titlen "Magical Moments". Se hvad det nye år byder på.

Smugkig på Super Bowl-reklamen for "Pirates 4"

Finalen i amerikanske fodbold, Super Bowl, er en af de mest sete årlige sportsbegivenheder i verden, hvor over 100 mio. kigger med. En af de faste traditioner er, at reklamenpausen spækkes med store, flotte og dyre tv-reklamer for især nye film. Her kan du opleve en lille smule af, hvordan Super Bowl-reklamen for "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ser ud.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Wall-E i byernes by

Disneyland Paris har ikke set skyggen af Disney/Pixar's elskede robot fra 2008. Men nu kommer han omsider til parken når en ny parade snart ser dagens lys.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.