Ny sæson af Magi På Waverly Place

Nyheder
Den Emmy-vindende Disney-serie ’Magi på Waverly Place’ har lørdag den 13. marts kl. 10 premiere på de nye afsnit i sæson 3 på Disney Channel.
Den Emmy-vindende Disney-serie "Magi på Waverly Place" har lørdag den 13. marts kl. 10 premiere på de nye afsnit i sæson 3 på Disney Channel.
 
  
 
 
Serien er skabt af Todd J. Greenwald, og i hovedrollerne som de tre søskende med magiske evner, ses prisvindende (ALMA Award & Blimp Award) Selena Gomez (som Alex), David Henrie (storebror Justin) og Jake T. Austin (lillebror Max).

I denne sæson forfølger Alex drømmen om at blive kunstner og laver derfor sit eget atelier inde i et miniature dukkehus. Justin, der har planer om at nyde hvert eneste sekund af sit sidste år i high school, prøver kræfter med monsterjagt. Max forbedrer sine magiske evner og bliver en alvorlig udfordrer i Russo børnenes kamp om at blive den eneste arving til familiens magiske kræfter.

’Magi på Waverly Place’ har premiere på sæson 3, lørdag den 13. marts kl. 10 og vises herefter lørdage og søndage kl. 10 på Disney Channel.
 
Selena Gomes                 David Henrie                                       Jake T. Austin
 
 
 
Kilde: www.tvnyt.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney producerer ny talkshowserie

Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel lancerer dansk udgave af "As The Bell Rings"

Disney Channel Scandinavia har udpeget det danske produktionsselskab Nobody til at udvikle et skandinavisk format af en sitcom kaldet 'Når Klokken Ringer'.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.