Wall-E i byernes by

Nyheder
Disneyland Paris har ikke set skyggen af Disney/Pixar's elskede robot fra 2008. Men nu kommer han omsider til parken når en ny parade snart ser dagens lys.
Disneyland Paris har ikke set skyggen af Disney/Pixar's elskede robot fra 2008. Men nu kommer han omsider til parken når en ny parade snart ser dagens lys.


'New Generation Festival', eller 'New Stars Festival' som det hedder i Skandinavien, skydes snart i gang i Disneyland i Paris. Det betyder nye forlystelser som Toy Story Playland, nye shows og nye parader. Og en prominent figur der endnu ikke har sat dets larvefødder på fransk jord, får en særlig hædersplads i resortets nye parade. Skralderobotten Wall-E dukker op i slutningen af det kommende show der vil bevæge sig gennem parken det kommende år.
Gæster i Disneyland Paris måtte forrige år kigge langt efter figurerne fra 'Wall-E' da filmen havde premiere. De realistiske robotter som Disney havde udviklet specielt til promovering i deres parker blev kørt i stilling i samtlige forlystelsesparker i både USA, Kina og Japan. Men da Disneyland Paris har en særlig aftale om skulle betale The Walt Disney Company i USA for denne type figurer, kom maskinerne aldrig til Frankrig.

Men nu har Disney åbenbart løst sin interne kluddermor og kan sende Wall-E til Europa til stor glæde for de cirka 15 millioner mennesker der forventes at besøge Disneyland Paris i 2010.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris afslører grønt gigantprojekt

Et storslået ferieresort, hvor mennesket lever i ét med naturen og hvor økologi og vedvarende energi er i højsædet bliver meget snart en del af Disneyland Paris.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disneyland Paris udvides med endnu en forlystelsespark

I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.

Den nye generation lander i Disneyland Paris

Endnu en festlig sæson i Disneyland Paris er skudt i gang, og frem til marts 2011 fejrer resortet "New Generation Festival". Disney og Pixars nyeste medlemmer er hovedattraktionerne. Se den nye tv-reklame her.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.