Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Nyheder
Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.
Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.


Optagelserne til den sidste sæson af Disney Channels hitserie, Hannah Montana, lakker mod enden. Og det er hovedpersonen absolut ikke ked af. 17-årige Miley Cyrus kan ikke vente med at vende ryggen til den rolle hun har spillet siden hun var 12 år gammel.

"Hvad jeg ved med sikkerhed er, at jeg kommer til juble, når jeg ikke længere skal spille en person, som jeg overhovedet ikke er længere," siger Miley til det amerikanske blad Parade Magazine. Tween-stjernen indrømmer, at hun er vokset ud af rollen. Men hun må vente til januar 2011, før hun endeligt kan slippe sit alter-ego, Hannah Montana. Først da er de sidste afsnit af fjerde og sidste sæson rullet over de amerikanske tv-skærme.

"En af mine venner kom forbi under optagelserne og sagde, at jeg ikke så glad ud. Jeg forklarede, at jeg følte det ekstremt klaustrofobisk," erkender Miley.


Den dengang 16-årige Miley Cyrus talte ud til bladet Elle om at ville behandles som en 
voksen. I interviewet gav hun udtryk for, at hun græmmede sig over at se sit eget
smil på dukker, penalhuse, madkasser og t-shirts.

Selvom Hannah Montana-serien har indbragt Miley Cyrus over 120 millioner dollars, skærer hun alligevel tænder, når hun skal spille sin tv-rolle, fortæller hun.

Men et farvel til Hannah Montana betyder åbenbart ikke et farvel til Disney. Flere af Miley's kommende film bliver lavet af de Disney-ejede filmselskaber Miramax og Touchstone. Tiden vil vise om der nogensinde kommer en 'Hannah Montana: The Movie 2'.


Til venstre: Miley Cyrus som Hannah Montana. Til højre: Miley som sig selv til dette
års Oscar-uddeling.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.