Disney XD præsenterer Next X

Nyheder
Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.
Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.


Nogle af verdens mest lovende unge ski- og snowboardtalenter konkurrere om muligheden for at køre sammen med verdens bedste udøvere under ESPN’s prestigefyldte Winter X Games, der for første gang afvikles i Europe. Disney programmet Next X følger de seks udvalgte udøvere fra hele Europa i deres forsøg på at blive Next X superstar.
 
12-årige Stian Kleivdal fra Geilo i Norge repræsenterer Skandinavien. Stian regnes som en af de bedste unge snowboardere i Norge. De øvrige fem deltagere repræsentere UK, Frankrig, Polen, Italien, samt Tyskland/Schweiz/ Østrig (sidstnævnte tre tæller som en region).
 
Stian og de fem andre ambitiøse snowboard- og skitalenter rejser til Tignes i Frankrig, hvor også årets Winter X Games Europe finder sted. Her bliver de udfordret til det yderste når de præsenterer deres talent for et panel af topprofessionelle, der fungere som mentorer for talenterne. Men kun en kan vinde titlen som Next X – en titel, der giver vinderen mulighed for at optræde ved Winter X Games Europe.
 
Stian Kleivdal
 
Se alle anstrengelserne og vinderens optræden ved Winter X Games i Next X – på Disney XD mandag den 5. april kl. 9.00 & 16.30 og fredag den 9. april kl. 18.35
på Disney Channel.
 
Se også præsentationsprogrammerne om Stian Kleivdal i uge 12 på Disney XD
hverdage kl. 16.15, 17.10 & 18.05 samt weekends kl. 8.30 & 15.15.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.