Ny trailer til Troldmandens Lærling klar

Nyheder
En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.
En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.
 
 
'Troldmandens Lærling' bliver instrueret af Jon Turteltaub og produceret af Jerry Bruckheimer, der før har arbejdet sammen på de to 'National Treasure'-film. Rollelisten består af blandt andre Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina og den italienske skuespillerinde Monica Bellucci.
 
Filem får amerikansk premiere den 16. juli, mens vi i Danmark må vendte med at se det magiske eventyr til den 26. august.
 
Kilde: traileraddict.com, kino.dk
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Teaser-trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

5 minutter af 'Troldmandens Lærling'

Disney har nu offentliggjort et fem minutter langt klip fra den kommende film 'Troldmandens Lærling', som kan ses her.

Første plakat til Troldmandens Lærling

Efter Alice in Wonderland fortsætter Walt Disney Pictures med at lave film baseret på studiets egne gamle tegnefilm. The Sorcerer's Apprentice, som er baseret på en sekvens fra Fantasia, har premiere til sommer. Se den første officielle plakat her.

Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.