Lego bygger Toy Story

Nyheder
Disney og Lego er blevet nære venner og vil fremover arbejde sammen om flere serier af Lego-æsker baseret på nogle af Disney's mest populære film. Den første omgang er netop kommet på gaden i Danmark.

Disney og Lego er blevet nære venner og vil fremover arbejde sammen om flere serier af Lego-æsker baseret på nogle af Disney's mest populære film. Den første omgang er netop kommet på gaden i Danmark.Marts måned byder på en helt særlig række af Lego-produkter. Disney's legetøjsverden fra Toy Story kan nu bygges i de verdenskendte danske klodser. The Walt Disney Company og Lego har indgået et samarbejde om tre store Disney-film der skal forvandles til Lego-klodser. Så fremover vil figurerne fra Biler og Prince of Persia: Sands of Time komme på hylderne som Lego-æsker.

Allerede nu er Toy Story-serien i butikkerne her i landet. Indtil videre er der tale om fem forskellige æsker der om et par måneder bliver suppleret af yderligere tre nye æsker. Her er lidt mere information om de aktuelle produkter:Woody og Buzz redder dagen  (7590)

”Lad os så få indhentet den lastbil!" Woody og Buzz Lightyear bruger bilen med pull-back-motor til at indhente Andys lastbil. Woody aktiverer raketten på ryggen af Buzz, og de suser af sted på redningsaktion!

Fra 6 til 12 år. 92 elementer
DKK 179,95Byg en Buzz (7592) 

"Mod det uendelige univers!" Byg din yndlingsrumhelt, og hjælp ham med at blive klar til kampen mod ærkefjenden Zurg. Buzz lukker visiret og armerer sine laserkanoner med knipsemissiler, inden han flyver ud for at redde sin lille grønne ven og hele galaksen fra overhængende fare.

Fra 7 til 14 år. 211 elementer
DKK 229,95


Buzz' Star Command rumskib (7593)

"Ikke i dag, Zurg!" Buzz Lightyear rejser til fjerne planeter i sit Star Command rumskib på en mission for at redde galaksen. Buzz er altid klar til at kæmpe mod sin ærkefjende, den onde Fyrst Zurg. Hvis hans rumskib bliver beskadiget, har Buzz en hemmelig månevogn, han kan køre i!

Fra 7 til 14 år. 257 elementer
DKK 349,00Woody klarer skærene! (7594)

"Rid som vinden, Bullseye!" Med kun få sekunder at løbe på redder sherif Woody og Bullseye Jessie fra guldminen, som Stinky Pete har gjort klar til sprængning med dynamit. Nu sidder Stinky Pete i fængsel, hvor han planlægger at flygte og tage pengene fra pengeskabet. Men sherif Woody er klar med en katapultfælde på fortovet.

Fra 6 til 12 år. 502 elementer
DKK 499,00
Soldater på patrulje (7595) 

"En rigtig soldat efterlader ikke en falden kammerat!" Mens de er på patrulje, bliver en af de fire grønne soldater såret og sakker bagud. Det er kun hans soldaterkammerater med deres smarte udstyr og militærjeepen, der kan redde ham og færdiggøre missionen i tide!

Fra 6 til 12 år. 90 elementer
DKK 129,95


VIND LEGO'S TOY STORY-ÆSKER HER.


Udover de ovenstående fem Disney/Lego-æsker kommer disse følgende produkter også snart i handlen:

LEGO® DUPLO® Toy Story™:
3 produkter lanceres i august

LEGO® DUPLO® Cars™:
4 produkter lanceres i august

LEGO® Toy Story™:
5 produkter lanceres i marts
3 ekstra produkter lanceres i juni

LEGO® Prince of Persia™:
5 produkter lanceres i juniKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-pirater på LEGO-togt

Når kaptajn Jack Sparrow sætter sejl mod nye eventyr i Disney's "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" kunne han meget vel gøre det i en Lego-udgave af sit sejlskib. En hel række af nye LEGO-produkter i "Pirates"-tema har set dagens lys. Her kan du få et nærmere kig på alle modellerne.

KONKURENCE: Vind Pirates-LEGO

Splitte mine LEGO-klodser! Kort før verdenspremieren på den fjerde Pirates of the Caribbean-film har LEGO Koncernen lanceret en produktlinje af samme navn. Se her hvordan du vinder en af de tre seje æsker.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Lego laver legetøjsserie med Pirates-klodser

Lego fortalte i dag, at der snart vil komme splinternye æsker på legetøjshylderne baseret på Disneys Pirates of the Caribbean-franchise.

Vind Toy Story Lego

Lego har slået pjalterne sammen med Disney og kreeret en serie af Toy Story Lego-æsker. Du kan vinde dem lige her.

Buzz Lightyear i Lego

En ny stor Lego model af Buzz Lightyear er blevet præsenteret.