Vind Toy Story Lego

Nyheder
Lego har slået pjalterne sammen med Disney og kreeret en serie af Toy Story Lego-æsker. Du kan vinde dem lige her.
Lego har slået pjalterne sammen med Disney og kreeret en serie af Toy Story Lego-æsker. Du kan vinde dem lige her.


Æskerne ovenfor kan nu blive dine. Der trækkes lod om én vinder af hver æske. Det eneste du skal gøre, er at komme med DIT bud på hvilken Disney-film du synes burde laves til en Lego-serie:

%%kontaktform%%

Skriv gerne hvilken af de to æsker du helst vil vinde. De to vindere får direkte besked. Konkurrencen slutter den 1. maj 2010.

Læs mere om de nye Disney/Lego-produkter her.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-pirater på LEGO-togt

Når kaptajn Jack Sparrow sætter sejl mod nye eventyr i Disney's "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" kunne han meget vel gøre det i en Lego-udgave af sit sejlskib. En hel række af nye LEGO-produkter i "Pirates"-tema har set dagens lys. Her kan du få et nærmere kig på alle modellerne.

KONKURENCE: Vind Pirates-LEGO

Splitte mine LEGO-klodser! Kort før verdenspremieren på den fjerde Pirates of the Caribbean-film har LEGO Koncernen lanceret en produktlinje af samme navn. Se her hvordan du vinder en af de tre seje æsker.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Lego laver legetøjsserie med Pirates-klodser

Lego fortalte i dag, at der snart vil komme splinternye æsker på legetøjshylderne baseret på Disneys Pirates of the Caribbean-franchise.

Lego bygger Toy Story

Disney og Lego er blevet nære venner og vil fremover arbejde sammen om flere serier af Lego-æsker baseret på nogle af Disney's mest populære film. Den første omgang er netop kommet på gaden i Danmark.

Buzz Lightyear i Lego

En ny stor Lego model af Buzz Lightyear er blevet præsenteret.