Disney indgår tv-bryllup

Nyheder
Et af USA's mest populære tv-shows har indgået et storstilet samarbejdet med 'Disney Weddings'. Fremover vil de heldige familier i Extreme Makeover: Home Edition ikke alene modtage et nyt hus, de kan også få et ekstremt bryllup på ægte Disney-manér.
Et af USA's mest populære tv-shows har indgået et storstilet samarbejdet med 'Disney Weddings'. Fremover vil de heldige familier i Extreme Makeover: Home Edition ikke alene modtage et nyt hus, de kan også få et ekstremt bryllup på ægte Disney-manér.

Hos Disney Weddings kan du blive gift foran eventyrslottet, spise og feste 
i forlystelsesparken og efterfølgende blive sendt på bryllupsrejse jorden
rundt med Disney Cruise Line.

Tv-programmet 'Extreme Makeover: Home Edition', der herhjemme bl.a. sendes på TV3 overrasker hver uge en ny trængende familie, der får bygget et helt nyt hus, får nye biler og nye møbler. Showet ses af millioner af amerikanere og virkeliggør almindelige menneskers drømme gennem gigantiske sponsorater fra forskellige virksomheder som storcenteret Sears og forskellige entreprenører. Og nu får drømmeprogrammet endnu en donor i ryggen.


Designteamet bag tv-succesen Extreme Makeover: Home Makeover der fremover kan
give de heldige familier ægte Disney-bryllupper med alt inkluderet.

Disney Weddings har i årevis arrangeret storslåede eventyrbryllupper i USA og resten af verden. Alt fra Mickey Mouse-formede diamantringe og Kirstie Kelly designkjoler til fyrværkerishows og fest i Walt Disney World kan købes (for betydelige beløb) hos Disney Weddings. Flere tusinde mennesker har allerede begyndt deres livs eventyr i Disney's magiske verden. Og netop dén mulighed kan Extreme Makeover: Home Edition fremover tilbyde de familier der får besøg af værten Ty og resten af designteamet.


Forrige år introduceredes Disney-bryllupskjolerne fra designeren Kirstie Kelly herhjemme
i Danmark.

Det er den Disney-ejede tv-station ABC der har indgået en årelang aftale med Disney Weddings om at realisere folks aller vildeste bryllups-planer gennem Extreme Makeover: Home Edition. Men der er nok visse former for temabryllupper der ikke passer ind i Disney's forestilling om et eventyrbryllup. Én familie har allerede takket nej til et Disney-bryllup på amerikansk tv, fordi de ikke kunne få lov til at spille heavy metal under selve ceremonien.

Læs mere om Disney Weddings HER.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Stjernedesigner syer bryllupskjoler efter Disney-eventyr

En af USAs førende designere og distributører af brudekjoler har lavet en kollektion baseret på Disneys mest populære eventyr.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Vind Camp Rock 2-tøj

Over 8 millioner amerikanere tunede ind på Disney Channel forleden da Camp Rock 2 havde premiere med bl.a. Jonas Brothers på rollelisten. Nu er det snart tid den danske premiere og i den forbindelse udlodder vi en bunke sweatshirts.

De Utrolige i levende live

Nu kan vi meget snart se hr og fru Utrolig i helt nye hverdagseskapader. Pixars oscarvindende animationsfilm får nu en efterfølger. Men ikke i den normale forstand. Denne gang er der nemlig tale om en tv-serie. I live-action.

Elite-alfer redder julen for Disney

'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.

Disney-brudekjoler hitter i Danmark

Den succesrige brudekjolekollektion fra designeren, Kirstie Kelly, har nu også ramt Danmark. Butikken, 'Kennedys', i Randers er eneste leverandør i Danmark.