Nicolas Cage i træning til National Treasure 3

Nyheder
For tredje gang skal Ben Gates på eventyr i Disney's National Treasure-serie. Nicolas Cage siger, at han er fuld gang med at opbygge muskelmasse i kroppe og Jerry Bruckheimer har fundet et gyldent makkerpar til at skrive manuskriptet.
For tredje gang skal Ben Gates på eventyr i Disney's National Treasure-serie. Nicolas Cage siger, at han er fuld gang med at opbygge muskelmasse i kroppe og Jerry Bruckheimer har fundet et gyldent makkerpar til at skrive manuskriptet.


Walt Disney Studios og Nicolas Cage er ikke færdige med at jage skjulte sammen endnu. En tredje installation af National Treasure-filmene er nu bekræftet og Nicolas Cage udtaler til Vanity Fair, at han har hårdt arbejde foran sig: "Jeg har ikke holdt formen ved lige, og jeg ved at de (Disney, red.) vil have mig til at have en stenhård gudekrop. Så jeg er i fuld gang med et sindssygt træningsprogram".Præcis hvad Nicolas Cage skal bruge alle de muskler til i National Treasure 3, er han nok ikke helt klar over endnu. Historien er nemlig ikke endeligt på plads. For nylig udpegede filmens producer, Jerry Bruckheimer, de ansvarlige for manuskriptet. Carlos Bernard og Doug Miro er nu blevet tilknyttet projektet som forfatterteam. Og de er ikke fremmede for hverken Bruckheimer, Disney eller Nicolas Cage. De to forfattere har nemlig både skrevet manuskriptet til den kommende Disney/Bruckheimer-film 'Prince of Persia: Sands of Time' samt Disney-eventyret 'Troldmandens Lærling' der har - ja I gættede det - Nicolas Cage rollelisten.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.

Første plakat til Troldmandens Lærling

Efter Alice in Wonderland fortsætter Walt Disney Pictures med at lave film baseret på studiets egne gamle tegnefilm. The Sorcerer's Apprentice, som er baseret på en sekvens fra Fantasia, har premiere til sommer. Se den første officielle plakat her.

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

Disney & Bruckheimer køber 'Horse Soldiers'

Walt Disney Studios har sammen med hitproduceren, Jerry Bruckheimer, erhvervet sig filmrettighederne til Doug Stanton's længe ventede bog 'Horse Soldiers'.

Nicolas Cage som Troldmandens Lærling

Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.

Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.