Barbie og Ken-klip fra Toy Story 3

Nyheder
Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.
Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.


Ikke kun bamser, plasticsoldater og racerbiler, men også selveste Barbie og Ken har fremtrædende roller i den snarlige Toy Story 3 fra Disney og Pixar. De to klassiske dukker fra legetøjsproducenten Matell beholdt deres ikoniske sommeroutfit fra 1980'erne, og her kan man se klippet, hvor Ken møder Barbie for første gang i filmen:Toy Story 3 får premiere i Danmark den 26. august.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Barbie og Ken introduceres i ny Toy Story 3-trailer

Pixar har nu afsløret endnu en trailer for den kommende Toy Story 3, hvor et par gamle kendinge dukker op. Se den her.

Pixar giver indblik i 'Toy Story 3'

De første stillbilleder og et nyt spændende klip giver et lille smugkig på hvad der venter de trofaste 'Toy Story'-fans, når 3'eren får premiere næste år.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.

Buzz Lightyear i Lego

En ny stor Lego model af Buzz Lightyear er blevet præsenteret.

Nye scener fra Up

Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se et par af de seneste.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.