I'm in the Band på Disney XD

Nyheder
NY LIVE-ACTION KOMEDIESERIE PÅ DISNEY XD - PREMIERE DEN 16. APRIL 2010
 
 
"I’m In the Band" er en musikfyldt komedieserie, der spejler enhver teenagers vildeste drøm om at møde sine idoler! Både børn og voksne kan grine med, når seriens 15-årige hovedperson får opfyldt drømmen – og mere til...  Serien har premiere på Disney XD fredag den 16. april kl. 16.50 og vises herefter hver lørdag og søndag kl. 8.55 (dubbet version) og 16.35 (tekstet version).
 
Teenageren Tripp Campbell vinder - i en radiokonkurrence - en middag med sit yndlingsband, Iron Weasel. Det viser sig dog at bandet er faldne stjerner, der ikke har noget sted at bo og begivenhederne tager for alvor fart, da Tripp får overbevist de halvgamle musikere om, at hvis han bliver deres nye lead-guitarist, kan han, udover at tilbyde dem husly, også hjælpe dem med at gøre comeback. Mens Tripp har travlt med at booke koncerter og holde møder med agenter, gør de afdankede rock-stjerner fra Iron Weasel - på deres egen utraditionelle måde - deres bedste for at styre Tripp sikkert gennem teenage-årene, med det formål at gøre ham til en fantastisk rockstjerne.
 
 
 
Logan Miller (”X-Kærester”) har hovedrollen som den 15-årige Tripp Campbell. De øvrige stjerner i  "I’m In the Band", er Steve Valentine (”Crossing Jordan”, ”Spiderman III”, ”Magi på Waverly Place – filmen”) som spiller Derek Jupiter, Iron Weasels leadsanger, Greg Baker (”Sports Night”, ”Hannah Montana”) spiller bandets kloge bassist Burger Pitt, og Stephen Full (”Hannah Montana”, ”CSI”) er Iron Weasels søde - men ikke så smarte - trommeslager Ash. Caitlyn Taylor Love, der er kendt fra America’s Got Talent, spiller Tripps musikalske nabo Izzy Fuentes.
 
"I’m In the Band" er skrevet af Michael Kaplan (”Frasier”, ”Girlfriends”) og Ron Rappaport (”Date My Mom”) og er executive-produceret af Kaplan og Richard Gurman (”Vore Værste År”, ”Nærmest Lykkelig”). Serien er produceret af It’s a Laugh Productions.("Hannah Montana", "Zack & Cody", Magi På Wavely Place)

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.