I dag blev Pixar canadisk

Nyheder
Pixars kolossale medvind har gjort filmstudierne i den lille amerikanske by Emmeryville utilstrækkelige. Pixar Animation Studios åbnede i dag et søsterselskab i Canada.
Pixars kolossale medvind har gjort filmstudierne i den lille amerikanske by Emmeryville utilstrækkelige. Pixar Animation Studios åbnede i dag et søsterselskab i Canada.


Den canadiske division af Pixar der åbnede tidligere i dag, skal lave kortere animeret indhold som fx tv-reklamer, små film til parkerne, miniserier og meget andet. Alt hvad der ikke direkte er forbundet med Pixars fuldlængde-film vil fremover blive produceret hos Pixar Canada, som afdelingen hedder.

Dette klip viser en del af åbningstalen af Pixar Canada:Det vil fx være korte animerede film som serien 'Maters Tall Tales', som fremover vil blive lavet i Pixars nye sattelitstudie. Her ses en af de kortfilm, 'Tokyo Mater':Allerede i dag gik en del af de cirka 100 nye ansatte i gang med at lave en speciel julekortfilm til den Disney-ejede tv-station ABC - lidt ligesom den julefilm Walt Disney Animation Studios lavede til ABC sidste år: 'Prep & Landing'.

Pixar Canada, som den nye Disney/Pixar-afdeling er blevet døbt holder til i den canadiske millionby Vancouver.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.

Se fotos fra Barbie og Kens Pixar-ferie på Hawaii

Toy Story-manien lever videre. Den nye kortfilm fra Pixar, "Hawaiian Vacation", er blot den første i rækken af nye animerede miniproduktioner med Buzz, Woody, Barbie og Ken i føresædet. Her kan du se de første fotos fra kortfilmen her.

Pixar vokser og udvider i Canada

Pixar Animation Studios har åbnet en lille underafdeling i Vancouver i Canada og pladsen er allerede for trang. Efter en af Pixars største DVD-succeser ser Pixar Canada sig nødsaget til at udvide pladsen.

Disney/Pixar laver nyt animations-studie i Vancouver

En ny animations-afdeling af Disney/Pixar skal startes op i Canada. Det nye filmhus skal lave kortfilm og mindre produktioner baseret på Pixar's mest kendte figurer.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.