Disney til kamp mod fedme

Nyheder
Et nyt frugt- og grøntsagsprodukt skal gøre det lettere for travle familier at spise sundt.
Et nyt frugt- og grøntsagsprodukt skal gøre det lettere for travle familier at spise sundt. [287,250] Amerika har en suveræn førsteplads i verden, når det gælder antallet af overvægtige børn. Det ønsker Disney nu at gøre noget ved. De lancerede for nyligt 'Disney Garden', som er små portioner af frugt og grøntsager primært til børn i skolealderen. "Disney Garden tilbyder lækre kombinationer af frisk frugt og grøntsager med sauces og dip, som vil gøre det spændende for børn at spise sundere. Vi har lavet indpakningen farverig og spændende, så Disney's magi virkelig skinner igennem," siger Harry Dolman, vice præsident for Disney Consumer Products - Food, health & beauty category. "Forældre vil have sunde valgmuligheder, der er lette at forberede og servere, og børn vil have muligheder, der er sjove og appelerende. 'Disney Gardens' er en "win-win" stuation for travle familier." Indtil videre udkommer 'Disney Garden' med 3 forskellige retter, og rammer England engang til foråret 2008. Det vides endnu ikke om produktet kommer til Danmark.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Mickey-kager lanceres i Paris

Det verdenskendte konditori Ladurée i Paris, sælger for en kort periode Disney-kager. Anledningen er den nye sæson i det nærliggende Disneyland Paris.

Lego skal bygge kendte Disney-figurer

Disney og Lego har indgået en mangeårig aftale, der betyder at figurer fra både gamle Pixar-klassikere og kommende Disney-filmproduktioner skal kunne bygges i de velkendte Lego-klodser.

Håndholdt revolution i Walt Disney World

Disney vil, med nye håndholdte informations-apparater, revolutionere måden, hvorpå vi besøger forlystelsesparker i fremtiden.

Find Nemo bil

Citröen præsenterer nu en bil bygget på 'Find Nemo'.

Disney tæver Barbie

De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.