Jokeren som gangsterflue i Toy Story 3

Nyheder
Hiphoppens Grand Daddy i Danmark har fået en mindre rolle i den kommende Pixar-film. Jokeren alias Jesper Dahl lægger stemme til en animeret gangsterflue.
Hiphoppens Grand Daddy i Danmark har fået en mindre rolle i den kommende Pixar-film. Jokeren alias Jesper Dahl lægger stemme til en animeret gangsterflue.


Den nye Toy Story 3 disker op med et imponerende stor galleri af figurer, både nye og gamle. Og mens samtlige Linie 3-medlemmer endnu engang er ombord på Toy Story-vognen (Preben Kristensen: Woody, Thomas Eje: Buzz Lightyear, Anders Birchow: Rex) er der en lang række nye stemmeskuespillere der skal lægge lyd til de mange nye figurer.Og én af de nye figurer er gangsterfluen Twitch der på originalsproget får stemme af Jeff Garlin. Den danske version laves af Jesper Dahl, også kendt som Jokeren. Det er første gang at Jokeren prøver at lægge stemme til en tegnefilm og det er rapperens første involvering i filmbranchen siden hans skuespilsdebut i Hella Joofs film Fidibus i 2006.


Figuren der på dansk vil bære Jokerens stemme.

Toy Story 3 får dansk premiere den 28. august. Men allerede inden for den næste måned kan man gense både den oprindelige Toy Story og Toy Story 2 - begge i 3D - i udvalgte danske biografer når de næste måned bliver genudgivet.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

En stor kvindestemme er gået bort

Stemmeskuespilleren June Foray er død i en alder af 99 år. I løbet af hendes mere 70 år lange karriere har hun været stemmen bag nogle af animationens mest kendte figurer.

Dumme tegnefilmfigurer taler dialekt

Den animerede Pixar-film "Biler" er en af de film, der bruger dialekter til at portrættere en karakter, der er mindre kvik. Her er det racerbilen Lynet McQueen (der taler rigsdansk) og kranvognen Bumle (der taler med jysk dialekt).

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Stemmen bag Yzma er død

Forleden mistede Disney stemmen bag Kejserens Nye Flip-skurken Yzma. Eartha Kitt blev 81 år og vandt to Emmy-priser for hendes Disney-præstationer.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.

Stemmen i samtlige Pixar-film

John Ratzenberger er blevet et kult-objekt hos Pixar-kendere. Han har nemlig formået at lægge stemme til figurer i hver eneste af Pixar's fuldlængdefilm. Og han bliver da heller ikke forbigået i den kommende 'Wall-E'.