Dobbelt op på Pixar i 2012

Nyheder
Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.
Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.

Mike og Sully som man kender dem fra den Monster, Inc. fra 2001. 

Tilbage i juni sidste år kom det frem, at en efterfølger til Pixars populære animationsfilm Monsters, Inc. var under opsejling. Siden da har det dog været småt med information omkring filmen - indtil nu. Ifølge The Hollywood Reporter vil Monsters, Inc. 2 udkomme 16. november 2012. 

 
Datoen, som indtil videre blot gælder for USA , blev afsløret ved en præsentation afholdt af Disneys nye filmansvarlige chef Rich Ross, der tager over for den populære Dick Cook, som Disney for et par måneder siden valgte at afskedige.
 
Trods Pixar's oprindelige plan, om hovedsageligt at producere originalt indhold, synes studiet nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsetoget. Ud over Monsters, Inc., laves der også fortsættelser til Biler og Toy Story som får premiere til sommer.
 
Udover annonceringen af Monsters, Inc. 2 fik Pixars 'Brave' - der tidligere har gået under navnet 'The Bear and the Bow' - også en officiel dato, der lyder 15. juni 2012.

We bet they look better than this once Pixar's done with them.
Billede af nogle af de karakter, man kan se i Pixar-filmen 'Brave'


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Pixar har flere fortsættelser på vej

Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.

Utrolig artwork til Pixars næste film 'Brave'

Pixar Animation Studios prøver netop nu kræfter med en vaskeægte prinsessefilm for første gang i selskabets historie. 'Brave' får premiere næste år, men de talentfulde tegnere og malere har allerede nu forkælet os med en række utrolige billeder fra filmen. Se dem her.

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Brave får ny instruktør?

Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.