Ingen adgang for voksne i prinsessetøj

Nyheder
En engelsk kvinde er blevet nægtet adgang til Disneyland i Paris, fordi hun var klædt ud som en prinsesse. Disneyland Paris bliver nu sagsøgt, mens forlystelsesparken mener, de afviste kvinde med god grund.
En engelsk kvinde er blevet nægtet adgang til Disneyland i Paris, fordi hun var klædt ud som en prinsesse. Disneyland Paris bliver nu sagsøgt, mens forlystelsesparken mener, de afviste kvinde med god grund.


En enlig mor fra England besøgte sidste måned Disneyland Paris sammen med sin datter på 10 år. Begge var iklædt prinsessetøj, da de blev standset ved indgangen og fik meddelelsen om, at moderen, Natasha Narula, ikke kunne komme ind, før hun skiftede til "almindeligt tøj".

Natasha Narula hævder, at hun fik grønt lys til festlige udklædning, da hun ringede til parken i forvejen og spurgte til resortets dress code. Moderen har nu valgt at sagsøge parken for at have ødelagt ferien for hende og hendes datter, skriver det amerikanske nyhedssite The Examiner.Datteren fik ingen anmærkninger, da børn altid har lov til at komme ind i Disneyland i kostumer. Men ligesom i Walt Disney World i Florida, tillader Disneyland Paris ikke voksne at sætte fod i parken i visse fantasifulde udklædninger. Ifølge en pressemeddelelse fra Disney Parks & Resort er årsagen "at der tidligere har være forvekslinger, hvor børn har troet at de interagerede med en officiel Disney prinsesse, hvor der i stedet var tale om en af parkens øvrige gæster."


Et par voksne besøgende i Walt Disney World under det årlige event 'Mickeys
not so Scary Halloween Party'. Her er kreativ udklædning værdsat.

I Walt Disney World i USA har parken én dag om året, hvor voksne er mere end velkomne til at komme i udklædning. Det er 'Mickeys not so Scary Halloween Party'. Disneyland Paris har ikke noget lignende arrangement og der findes ikke nogen decideret facitliste over hvilket tøj man må iføre sig i Disney's parker. Men så længe du ikke minder om noget fra en tegnefilm, burde du være på den sikre side.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

FOTOSERIE: Vinter i Disneyland Paris

For øjeblikket oplever Europas største turistattraktion noget som de amerikanske Disney-parker aldrig får fornøjelsen af. Disneyland Paris er indhyllet i sne og is. Se billederne fra et Disneysk Winter Wonderland.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

Pixar sagsøgt af Luxo

Pixar Animation Studios bliver nu sagsøgt af lampefirmaet Luxo a/s, firmaet der skabte den lille lampe som begyndte evetyret for Pixar.

Mickey's magiske brag af en fest skudt i gang

I går tog Disneyland Resort Paris hul på et nyt år med et nyt tema. I de næste mange måneder vil parkerne invitere til "Mickey's Magical Party".

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.