Så er Kaptajn Sparrows besætning klar

Nyheder
Castingen til den fjerde Pirates-film er næsten slut og man kan nu danne sig et billede af den færdige rolleliste - og dermed også blive klogere på hvad filmens historie handler om.
Castingen til den fjerde Pirates-film er næsten slut og man kan nu danne sig et billede af den færdige rolleliste - og dermed også blive klogere på hvad filmens historie handler om.


Selvom filmens plot stadig ikke er blevet afsløret i detaljer, kan man stadig få en fornemmelse af handlingen i den fjerde Pirates of the Caribbean-film der får premiere næste år. Rollelisten er nemlig så godt som komplet og med hver ny tilføjelse af skuespiller, får vi en lille bid af manuskriptets indhold.

Nøglekarakterer i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides:

Kaptajn Jack Sparrow
Uden Johnny Depps fordrukne fortolkning af en pirat ville de tre foregående Disney-film nok aldrig have blevet så gigantiske succeser. Så selvfølgelig er Jack Sparrow igen motoren i dette eventyr.

Kaptajn Hector Barbossa
Aftalen om at Geoffrey Rush skal vende tilbage som en af Jack Sparrows rivaler er næsten helt på plads. Og sådan som 'Ved Verdens Ende' slutter er der lagt i ovnen til at Barbossa skal jagte Sparrow for at få hævn og for at få fingrene i kortet.

Joshamee Gibbs
Jack's mere eller mindre pålidelige højre hånd vil endnu engang være der for sin kaptajn, når Sparrow har brug for hjælp eller bare en flaske rom?

Pintel og Ragetti
Den uadskillelige duo ved Barbossas side er også med på næste filmtogt. Den buttede hjælper og den enøjede sørøver, skal nok være garant for et grin eller to

Sortskæg/Edward Teach
Den originale skurk skrevet til det ultimativ pirat-eventyr. Der er gode chancer for, at han dukker op i 'On Stranger Tides' og ende rmed at blive uforglemmelig filmrolle. Sortskæg bliver en vigtig nøglefigur i Pirates 4.

Sortskægs datter
Hvem kunne have vidst, at Sortskæg havde en datter - og at hun kunne blive spillet af Penelope Cruz. Hun vil uden tvivl blive offer for Jack Sparrows kærlighed/interesse. Nu da affæren mellem Will og Elizabeth er slut i denne filmrækken, bliver Sortskægs datter et nyt friskt pust.

Syrena
Astrid Berges-Frisbey spiller en af havets uimodståelige sirener, som sikkert vil leve i en seperat fantasi-verden a lav David Jones kiste (i 'Ved Verdens Ende').

Philip
En ung missionær spillet af Sam Claflin, som skal tilføje moral og religiøse overvejelser til filmen. Og der bliver sikkert også brug én der kan bede en bøn, når Barbossa tvinger Sparrow til at gå planken ud.

Scram
En særdeles ondsindet pirat, som der indtil videre vides meget lidt omkring. Han fungerer som en yderst vigtig brik i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, og vil have en nøgleposition i filmens klimaks.


Johnny Depp insisterede kraftig på, at Jack Sparrow-figuren skulle
virke konstant småpåvirket af rom. Disneys ledelse afviste i første
omgang idéen, men sprang ombord, da Depp ikke kunne tales fra det.

Rollelisten og de svage beskrivelser giver på ingen måde et samlet overblik over den længe ventede sequel. Men det er nu nemt at forestille sig hvilke intriger, kampe og alliancer der KAN opstå, når Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides får verdenspremiere den 20. maj 2011.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Dette er de første plakater for 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'

Snart skal Jack Sparrow på jagt efter ungdommens kilde i den fjerde Pirates-film. Sådan her ser de første og hidtil eneste officielle filmplakater ud.

VIDEO: første smugkig på "Pirates 4"

I den første i rækken af "Behind the Scenes"-videoer fra Walt Disney Pictures kan du for første gang se Penelope Cruz' rolle i "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" såvel som Johnny Depp der endnu en gang mestrer rollen som Jack Sparrow.

Keith Richards er med i fjerde pirat-eventyr

I en artikel på reuters.com, der fortæller om Keith Richards' karriere som guitarist i Rolling Stones, bliver det nævnt at Richards vil vende tilbage som kaptajn Teague i Disney's 'Pitares of the Caribbean: On Stranger Tides'. Her er uddraget:

Penelope Cruz som Sortskægs datter

MTV News har talt med produceren Jerry Bruckheimer, som kan fortælle lidt mere om Penelope Cruz' rolle i "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

Penélope Cruz i Pirates 4

Når kaptajn Jack Sparrow næste gang sejler til søs i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, kan det blive med Penélope Cruz ved hans side.