Firedobbelt Peter Pan-sanger scorer kassen

Nyheder
En ung amerikaner fik Disney på nakken på grund af en populær YouTube-video. Men så opdagede Disneys øverste chef ham og Danny Fong har nu en stor sponsoraftale på vej - med Disney.
En ung amerikaner fik Disney på nakken på grund af en populær YouTube-video. Nu har Disneys chef rost ham og Danny Fong har en stor sponsoraftale på vej - med Disney.Danny Fong har gjort sig bemærket på YouTube med sine solo-versioner af forskellige mere eller mindre kendte sange. Han videofilmer sig selv mens han synger acapella i fire forskellige versioner som tilsammen giver det endelige resultat. 

Nedenfor er Danny Fongs udlægning af Disney-sangen 'You Can Fly!' fra 1953-klassikeren Peter Pan:


Kort efter videoen blev lagt på nettet, modtog Danny Fong et brev fra The Walt Disney Company, hvori han blev bedt om at fjerne den igen, ellers ville det få "juridiske konsekvenser". Men allerede inden kunstneren nåede at reagere blev hans video nævnt - og vist - til en stor Disney-konference i Californien, hvor topchef Bob Iger omtalte den. Ifølge en konferencedeltager blev der talt om, hvordan Disney skulle gøre unge mennesker opmærksomme på de gamle tegnefilm igen, da Danny Fong pludselig tonede frem på storskærmen.

Siden da lader det til at Danny og Disney og begravet stridsøksen, for ikke nok med at video stadig er at finde på YouTube, så skal Fong nu sponsoreres af Disneys ungdomstøjmærke 'D Under'. Sponsoraftalen træder i kraft til juli og omfatter et beløb på omkring 100.000 dollars.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hvad laver Darth Vader, når han besøger Disneyland?

I en ny reklamefilm for Disney-forlystelsen Star Tours besøger Darth Vader Disneyland sammen med to af hans soldater. Men da Star Tours er lukket, må den mørke hersker finde på anden underholdning. Her kan du se, hvad han vælger at bruge tiden på.

Hvor mange Hawaii-skjorter ejer Pixar-boss John Lasseter?

Det kreative overhovede for både Pixar og Walt Disney Animation Studios har en hang til spraglede Hawaii-skjorter. Og samlingen er vokset stødt gennem årene. I denne video viser chefen sin overvældende garderobe frem og afslører, hvor mange han rent faktisk ejer.

FOTO: Se virkelighedens 'Op'-hus stige til vejrs

National Geographic Channel og et hold af forskere, ingeniører og to balloneksperter fik for nylig sendt et til lejligheden bygget hus tre kilometer op i luften ved at bruge 300 to meter brede balloner inspireret af Pixar's animerede film 'Op'.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Pixar-chefer imponerede over hjemmelavet fanvideo

Leandro Copperfield kalder sig selv for "en sand filmelsker" og han har tiltrukket sig en masse opmærksomhed de seneste dage. Da han for nylig uploadede sin hjemmelavede hyldestvideo til Pixar, "The Beauty of Pixar" på YouTube, fik selskabets øverste chef øje på den og inviterede straks Leandro på besøg hos filmstudiet.

Luxo Jr. skyldig i bogstavdrab?

I en ny animeret parodi bliver Pixar's kæreste eje taget under kærlig behandling.