Disney producerer ny talkshowserie

Nyheder
Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.
Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.
 
Felicia Armstrong © Disney
 
Programmets vært er den kun 14-årige Felicia Armstrong fra Stockholm, som i programmerne får besøg af skandinaviske gæster, med baggrund i underholdningsbranchen. Interviews med gæster blandes med musikklip som skandinaviske unge selv har produceret og sendt ind til programmet. Showet optages med publikum i studiet i Stockholm til maj og får premiere på Disney Channel fredag den 4. juni kl. 18.10.
 
Hannah Montana Spotlight har fået sit navn efter den populære Disney-serie Hannah Montana, hvor hovedrolleindehaveren, Miley Cyrus, lever et dobbeltliv som succesfuld rockstjerne. Præcis som i serien er det nye talkshow fyldt med musik, sang, dans og tips til sang- og danseinteresserede. Blandt gæsterne møder vi blandt andre Eric Saade, Amy Diamond og danske Mohamed Ali (X-Factor 2009) til en snak om, hvordan man udvikler sit talent, om at trives med det man laver og har det sjovt, og om for- og bagsiden af medaljen ved at være en kendt artist.
 
Som en del af programmet har de skandinaviske unge indsendt deres egne videoer, hvor de laver Hannah Montana imitationer og hver uge udvælges og vises nogle af disse bidrag.
 
Hannah Montana Spotlight har premiere på Disney Channel fredag den 4. juni kl. 18.10 og vises herefter hver fredag som et underholdningsprogram specielt til unge mennesker, efterfulgt af de nye afsnit i Hannah Montana sæson 3.
 
VISNINGSSTIDER:
-      Fredag 4. juni kl. 18.10 - PREMIERE
-      Fredage kl. 18.10
-      Lørdage kl. 9.35 & 20.30 (genudsendelse)

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .

Ny sæson af Magi På Waverly Place

Den Emmy-vindende Disney-serie ’Magi på Waverly Place’ har lørdag den 13. marts kl. 10 premiere på de nye afsnit i sæson 3 på Disney Channel.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.