Premiere på den nye film Starstruck

Nyheder
Starstruck er en helt ny Disney Channel Original Movie, som handler om kærlighed, venskab og om at bestemme sig for, hvad der er vigtigt i livet. Filmen har premiere på Disney Channel fredag den 28. maj og slippes kort efter - den 1. juni på DVD som Extended Edition.
Starstruck er en helt ny Disney Channel Original Movie, som handler om kærlighed, venskab og om at bestemme sig for, hvad der er vigtigt i livet. Filmen har premiere på Disney Channel fredag den 28. maj og slippes kort efter - den 1. juni på DVD Extended Edition.Filmen starter med at Jessica Olson, en typisk provinspige fra Midtvesten i USA, er på besøg hos sin mormor i Los Angeles. Besøget hos familien forvandles pludselig til et romantisk eventyr, da hun ved et tilfælde møder den unge Hollywood-popstjerne Christopher Wilde. Christopher lader til at have alt – berømmelse, succes og en rolle i en rigtig stor Hollywoodfilm. Men da han møder Jessica indser han, at han mangler noget vigtigt – nemlig at være sig selv. Jessica og Christopher bliver forelskede, men deres forhold sættes på en prøve da Christopher, for at fremme sin karriere, benægter at kende Jessica. Christopher bliver nu nødt til at beslutte, hvad der er vigtigst for ham i livet...

Dette er første hovedrolle til det nye Disney-talent Danielle Campbell, som spiller Jessica Olson. Chicago-pigen debuterede som ti-årig i flere reklamefilm, som blev vist over hele USA, mens hendes første gennembrud kom med en rolle i TV-serien Prison Break, hvor hun medvirkede i syv episoder. Hun har nu en udviklingskontrakt med Disney.

Mange vil genkende Sterling Knight, der har den anden hovedrolle som popstjernen Christopher Wilde, fra Disney Channel-serien Sonnys Chance, hvor han spiller Chad Dylan Cooper. Knight har også medvirket i TV-serierne Hannah Montana, Greys hvide verden og i spillefilmen 17 Again sammen med blandt andre Zac Efron og Matthew Perry.

Starstruck har premiere på Disney Channel fredag den 28. maj og kommer herefter på DVD Extended Edition den 1. juni. DVD-en har en lang række bonusmateriale, blandt andet tre musikvideoer fra filmen og otte sing-along-sange, eksempelvis Starstruck, Party Up og What you mean to me, som gør det let for talentfulde unge at rocke løs til den samme musik som stjernerne i filmen. EMI Music har udgivet soundtracket til filmen den 12. maj i Danmark.

Se traileren her:Sterling Knight & Danielle Campbell

Starstruck vises på Disney Channel:
28. maj kl. 19.15 - PREMIERE
29. maj kl. 10.30
30. maj kl. 10.30


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Interview med Sterling Knight

Disney Channel Skandinavian har stillede Sterling Knight (kendt fra serien Sonnys Chance & Disney Channel filmen Starstruck) en række spørgsmål.

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.