Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Nyheder
Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.
Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.

 
 
 

Release datoen i USA hedder nu den 7. December 2010 ifølge flere amerikanske webshops & uofficielle Disneysider, og det tegner til at filmene udkommer som en samlet "Anthology Box" som vil indholde de to oprindelige film 'Fantasia' & 'Fantasia 2000' og en ny udgivelse under navnet 'Fantasia World'. 

Der vides endnu ikke så meget om Fantasia World andet end at den bl.a. vil indeholde den sjældne produktion 'Destino' - filmen som Walt Disney påbegyndte i 1946 sammen med kunstnere Salvador Dali (de to mødtes under premieren på Fantasia i 1940 og indledte et solidt venskab og et unikt kreativt samarbejde). 

Walt's Nevø Roy Disney har siden hen fået færdiggjort filmen og ville oprindeligt have udgivet den sammen med Fantasia 2000, men nåede det ikke i tide. Senere forsøgte Roy Disney at udsende sin onkels film i 2006 som en enkeltstående film med titlen 'Fantasia 2006'. Walt Disney Studios droppede dog planen og lagde filmen i skuffen til der bød sig en bedre mulighed. Det kan nu vise sig at blive allerede i år. Det vil være første gang, at denne film bliver udgivet i sin helhed på DVD & Blu-Ray.

 
Salvador Dali & Walt Disney

 
Detaljerne om de kommende udgivelserne er stadig meget få, og Disney har endnu ikke selv bekræftet udgivelsen, men DisneyOnline.dk følger sagen nøje.
 

Se trailer til den nye Fantasia Diamond Edition udgivelse her: 

 
Kilde: Amazon, DVDizzy & UltimateDisney

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.

VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.

Oplev "Fantasia 2000" på tv en uge før DVD-udgivelsen

Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.

Fantasia-filmene udkommer i Danmark 14. dec.

Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.