5 klassikere udgives i 2008

Nyheder
2008 byder på ikke mindre end 5 DVD-udgivelser af Disney's "klassikere".
2008 byder på ikke mindre end 5 DVD-udgivelser af Disney's "klassikere". [307,500] Walt Disney Danmark har over for Disney Online bekræftet, at der i 2008 vil udkomme hele 5 "Klassikere" på DVD. Normalt har Disney et såkaldt moratorium på ca. 10 år, der betyder at der normalt går et helt årti mellem, at en klassiker udgives på DVD til den bliver udgivet igen. Men 2008 er et år lidt ud over det sædvanlige. For ikke alene udkommer der hele 5 klassikere i modsætning til de normale 2 - 3 stykker om året. Flere af filmene udkommer nu forholdsvis kort efter deres sidste udgivelse. 'Alice I Eventyrland' blev sidst udgivet i 2003, mens 'Mads & Mikkel' udkom i 2000. 'Dumbo' udkom sidst for blot 2 år siden i 2006. Det vides ikke hvorfor Disney afviger fra deres normale procedurer med hensyn til udgivelserne af deres klassikere. Udgivelsesdatoerne på listen er bekræftet af Walt Disney Danmark, men er med det sædvanlige forbehold, at Disney kan finde på at ændre i release-planen uden varsel. Mads & Mikkel - 15. januar 2008 101 Dalmatinere - 4. marts 2008 Dumbo - juli 2008 Alice i Eventyrland - sommer 2008 Tornerose - oktober 2008 Listen bliver løbende opdateret.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kommende udgivelser på DVD og Blu-ray

VIND: "Alice i Eventyrland" 60 års jubilæums DVD

I dag udkommer Disney's 13. animerede klassiker på DVD og Blu-ray. "Alice i Eventyrland" er et de mest syrede og farverige værker fra Walt Disney's tegnefilmsmestre og nu kan du vinde et eksemplar. Det eneste du skal gøre er at vise os et foto af dig og din Disney-oplevelse.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

Fantasia-filmene udkommer i Danmark 14. dec.

Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.