Pirates 4 sejler med på 3D-bølgen

Nyheder
Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.
Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.


Disney mest indbringende filmserie til dato har lugtet lunten og springer nu med på 3D-bølgen. Det kan The Hollywood Reporter fortælle i kølvandet på at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides har fået en saltvandsindsprøjtning i form af yderligere 50 millioner dollars til produktionen. Dermed bliver det nyeste pirateventyr endnu dyrere at lave end Pirates of the Caribbean: At World's End der kostede The Walt Disney Studios over 300 millioner dollars.

Men hvis Disney kan opnå blot en lille del af den slags indtægter som 3D-kæmpen Avatar har høstet (indtil videre over 2,7 milliarder dollars - ca. 16 milliarder kroner), så er pengene sikkert givet godt ud.

Den fjerde Pirates-film skal indspilles i Hawaii og Jack Sparrow kan endnu engang ses på det store lærred fra den 20. maj næste år.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Smugkig på Super Bowl-reklamen for "Pirates 4"

Finalen i amerikanske fodbold, Super Bowl, er en af de mest sete årlige sportsbegivenheder i verden, hvor over 100 mio. kigger med. En af de faste traditioner er, at reklamenpausen spækkes med store, flotte og dyre tv-reklamer for især nye film. Her kan du opleve en lille smule af, hvordan Super Bowl-reklamen for "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ser ud.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.

Afrejsedato for fjerde piratsejlads

Endnu engang skal kaptajn Jack Sparrow sætte sejl. Nu har Disney sat en officiel premieredato for den næste 'Pirates'-film. Se hvornår her.