De Utrolige i levende live

Nyheder
Nu kan vi meget snart se hr og fru Utrolig i helt nye hverdagseskapader. Pixars oscarvindende animationsfilm får nu en efterfølger. Men ikke i den normale forstand. Denne gang er der nemlig tale om en tv-serie. I live-action.
Nu kan vi meget snart se hr og fru Utrolig i helt nye hverdagseskapader. Pixars oscarvindende animationsfilm får nu en efterfølger. Men ikke i den normale forstand. Denne gang er der nemlig tale om en tv-serie. I live-action.

Manipuleret billede. Superheltefamilien fra De Utrolige får andre ansigter,
når filmen bliver lavet til en live-action tv-serie til efteråret.


I en tid hvor Disney sprøjter filmsequels ud som Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean 4 Fortryllet 2, Biler 2, Toy Story 3 og National Treasure 3, så er der for en gangs skyld en film der ikke får sin efterfølger i biografen, men i stedet på tv.Fra efteråret kan man på den amerikanske (og Disney-ejede) tv-kanal ABC følge med i serien No Ordinary Family, der er baseret på Disney/Pixar-filmen De Utrolige. Med skuespilleren Michael Chiklis i spidsen som Hr Utrolig, fortæller serien om en familie med helt specielle evner.


Michael Chiklis spiller hovedrollen i No Ordinary Family.

Selvom No Ordinary Family er direkte affødt af animationssuccesen De Utrolige, adskiller serien sig alligevel en del fra filmen. Personerne har fået andre navne og deres overnaturlige evner har andre egenskaber end den oprindelige Parr-familie.

Se trailer til serien her:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Premiere på 'Held & Lykke Charlie' på Disney Channel

Fredag den 21. januar er det premiere på Disney Channels nye familieserie 'Held & Lykke Charie'

John F. Kennedy's datter i krig med Disney-koncernen

Caroline Kennedy har lagt sig ud med The Walt Disney Company i en kamp om at få aflyst en stort anlagt tv-film i otte dele om hendes forældre John F. Kennedy og Jacqueline Kennedy. Serien skildrer, efter datterens mening, Kennedy-familien som "noget taget ud af 'Dallas'."

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Disney indgår tv-bryllup

Et af USA's mest populære tv-shows har indgået et storstilet samarbejdet med 'Disney Weddings'. Fremover vil de heldige familier i Extreme Makeover: Home Edition ikke alene modtage et nyt hus, de kan også få et ekstremt bryllup på ægte Disney-manér.

Elite-alfer redder julen for Disney

'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.