Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Nyheder
Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel
Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel.De talenter der er gået videre til de afgørende casting-auditions, skal nu optræde for juryen. Her udvælges afslutningsvis seks børn fra den store talentmasse, hvoraf to vil være fra Danmark, og de rejser til Disneys lejr – ’My Camp Rock’ i Sverige – hvor de under professionel vejledning vil udvikle deres færdigheder og konkurrere om at lave en helt egen musikvideo. Castingen for de danske talenter finder sted søndag den 30. maj i Fields, København og My Camp Rock 2 får premiere på Disney Channel i august.
 
Niels Brinck
 
My Camp Rock 2 er opfølgeren til sidste års store satsning My Camp Rock. Blandt de indsendte bidrag fra de skandinaviske lande, er der udvalgt en række talenter, der skal konkurrere om de seks pladser på lejren ’My Camp Rock’. På lejren udvikler de udvalgte deltagere deres talenter inden for sang, dans og performance under professionel vejledning fra juryen og fremtrædende undervisere fra de tre lande. Deltagerne mødes i en afgørende Final Jam og det er seerne der afslutningsvis kårer vinderen, der skal indspille sin egen musikvideo.

Den 17-årige Molly Sandén, der deltog i det svenske Melodi Grand Prix 2009 med sangen ”Så vill stjärnorna”, er vært for My Camp Rock 2. Hun vil støtte og opmuntre deltagerne – både ved castingen og under opholdet på lejren – sammen med den 20-årig medvært Björn Johan Muri fra Norge. Han deltog i det norske Melodi Grand Prix sidste år, med sangen ”Yes Man”. Juryen i lejren består – ud over danske Niels Brinck – af Maria Haukaas Storeng, der fik sit gennembrud i Idols i Norge, samt den svenske pop-sanger Shirley Clamp.

Som noget nyt i år, skal de udvalgte blandt alle de indkomne bidrag, konkurrere live ved en casting-audition i hhv. Stockholm, Oslo og i København, i håbet om at blive blandt de seks der kommer videre til lejren ’My Camp Rock’. Juryen vælger i hvert land fem semifinalister til en afgørende prøve, hvor det så afgøres hvilke to finalister, der går videre fra hvert land og dermed får en af de seks eftertragtede pladser på ’My Camp Rock’.

Den danske casting-audition finder sted i Fields i København den 30. maj.
Produktionen bygger på temaet fra Disney Channels kommende musikalske storfilm fra 2010, Camp Rock 2: The Final Jam – opfølgeren til Camp Rock med Demi Lovato og The Jonas Brothers i hovedrollerne. Filmen får premiere på Disney Channel senere på året.
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

Er Camp Rock 3 mon på vej?

En teaser til Camp Rock 3 er ved et uheld blevet vist i en Disney Store i USA, en kunde var dog hurtig til at få den filmet og har lagt videoen på YouTube

Demi Lovato viser følelser i helt ny video

De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.

Demi Lovato indlagt

Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.

Danmarks vigtigste aften på Disney Channel

I aften fredag kl. 17.35 afgøres det, om Danmark - og dermed Sofie fra Randers eller Leonora fra Borup - vinder My Camp Rock 2 og dermed skal lave sin egen musikvideo til Disney Channel.

My Camp Rock 2 – danske talenter fundet

For andet år i træk arrangerer Disney Channel tv-talentjagten My Camp Rock og efter fredagens program stod det klart, at 12-årige Leonora Larsen fra Borup og 13-årige Sofie Daugard Andersen fra Randers er gået videre til My Camp Rock-lejren for Danmark!