Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Nyheder
Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.
Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filmen får dansk premiere den 29. juli 2010
 
Se traileren her:Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney genindspiller Friday Night

Walt Disney Pictures har annonceret at de genindspiller Teengyserkomedien 'Friday Night' fra 1985 og får Colin Farrell i hovederollen og filmen er sat til premiere i oktober 2011 i 3D

Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.

Første plakat til Troldmandens Lærling

Efter Alice in Wonderland fortsætter Walt Disney Pictures med at lave film baseret på studiets egne gamle tegnefilm. The Sorcerer's Apprentice, som er baseret på en sekvens fra Fantasia, har premiere til sommer. Se den første officielle plakat her.

Nicolas Cage i træning til National Treasure 3

For tredje gang skal Ben Gates på eventyr i Disney's National Treasure-serie. Nicolas Cage siger, at han er fuld gang med at opbygge muskelmasse i kroppe og Jerry Bruckheimer har fundet et gyldent makkerpar til at skrive manuskriptet.

Ny trailer til Troldmandens Lærling klar

En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.

Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.