Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Nyheder
Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.
Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.

 
Tom Selleck som havde en af hovederollerne i de første to film udtalte for nylig:
 
Det er rigtigt, at Disney har undersøgt om jeg var ledig. Og jeg ved, at de også har undersøgt om Ted Danson og Steve Guttenberg (de øvrige hovedroller fra de oprindelige film, red.) skulle være ledige. Manuskriptet er skrevet og titlen bliver '3 Mand og en Brud' og bare titlen siger jo næsten alt om hvad historien vil handle om. Jeg håber, at det er en god historie, da det ville være virkelig sjovt at arbejde med Ted og Steve igen. Den stærkeste af de to film, synes jeg er den første. Den havde mest hjerte, og det er også hvad jeg håber, at denne tredje vil have, hvis det ender med, at vi finder sammen og laver den.
 
Tom Sellick

Den tredje film handler om de tre (nu væsentligt ældre) fyre, der igen må slå pjalterne sammen, denne gang for at planlægge et bryllup for barnet fra den oprindelige film (Tre Mand og en Baby, 1987). Den anden film i serien havde titlen 'Tre mand og en Lille Dame' og udkom i 1990. 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til Tomorrowland

Walt Disney Picture har nu offentliggjort den første trailer til deres kommende Sci-Fi eventyr Tomorrowland. Se traileren her:

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.