Se første trailer til 'Tangled'

Nyheder
Først hed den 'Rapunzel' og og var et rigtigt prinsesseventyr. Nu hedder den 'Tangled' (Filtret) og handler om en mandlig tyv. Disney har netop løsladt den første trailer. Se den her.
Først hed den 'Rapunzel' og og var et rigtigt prinsesseventyr. Nu hedder den 'Tangled' (Filtret) og handler om en mandlig tyv. Disney har netop løsladt den første trailer. Se den her.Med Disney's næste store animationssatsning skal der ikke kun lokkes eventyrhungrende småpiger i biograferne (som det til dels var tilfældet med Prinsessen & frøen). 'Tangled' (som på dansk kommer til at hedde 'Filtret') har gennemgået mange ændringer for også at fange drengenes opmærksomhed. Det gælder især også den nye teaser trailer der netop er lagt ud på nettet. Hvor den oprindelig trailer handlede om Rapunzel og hendes ensomme liv i tårnet, følger vi nu i stedet fyren - en tyv - og hans møde med tårnet og den indespærrede prinsesse.

Se traileren her:Tangled får premiere i USA den 24. november i år.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se den første teaser trailer til Pirates 4

I den første regulære trailer for Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides toner Johnny Depp frem på skærmen i en monolog om rom og farlige eventyr. Se teaseren her.

Tangled på 2 minutter og 22 sekunder

En ny video fra Disney gennemgår hele historien og de vigtigste figurer fra den kommende animationsfilm 'Tangled' på cirka to et halvt minutter. Se det meste - bortset fra slutningen - her.

Rapunzel på fransk

Disneys nyeste tegnefilmseventyr 'Tangled' vender historien om prinsessen Rapunzel på hovedet. Filmen har endnu ikke fået en officiel dansk titel, men her er den franske plakat der viser en spritnyt scene fra filmen.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Første Tron Legacy-trailer

80'er-kultfilmen Tron får nu sin længe ventede efterfølger. Disney har netop udsendt den første trailer til Tron Legacy. Se den her.

Nyt fra Tangled

Disney har nu offentliggjort en teaser trailer for deres kommende 'Tangled', som kan ses her, sammen med et nyt logo.