Disney genindspiller Friday Night

Nyheder
Walt Disney Pictures har annonceret at de genindspiller Teengyserkomedien 'Friday Night' fra 1985 og får Colin Farrell i hovederollen og filmen er sat til premiere i oktober 2011 i 3D
Walt Disney Pictures har annonceret at de genindspiller Teengyserkomedien 'Friday Night' fra 1985 og får Colin Farrell i hovederollen og filmen er sat til premiere i oktober 2011 i 3D
 
Colin Farrell
 
Colin Farrell skal spille en vampyr som flytter en i et stort gamle skumlet hus ved siden af, 'Anton Yelchin' som spiller hans teenage nabo, der mistænker ham for ikke at være menneske, og som er besat af gyserfilm, han henvender sig til en lokale horrorvært og tidligere film vampyr, og snart er scenen sat for et opgør mellem 'den onde vampyrnabo' og de to jægere. 
Øvrige skuespiller i filmen er Toni Colette, David Tennant, Imogen Poots, Asim Ahmad og Christopher Mintz-Plasse.
 
Ellers har Walt Disney Picture ikke frigivet ret mange flere oplysninger endnu.
 
 
Den original filmposter fra 1985
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney Channel introducerer 'Disney Cinemagic' i Danmark

Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm, under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.

Trailer til Mars Needs Moms

Så er traileren til Disneys nye sci-fi film "Mars Needs Moms" landet.

Første kig på Disneys nye rumfilm 'Mars Need Moms'

Så er den første plakat til den nye motion capture-film fra Disney 'Mars Need Moms' frigivet

Jack Sparrow på surprise-visit til filmmesse

Til den årlige "nørd"-festival Comic-Con i USA havde Walt Disney Pictures en populær figur til at give en særlige meddelelse på storskærm om 'Pirates Of The Caribbean: On Strangers Tides'.

Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.