Disney-figurer i alle størrelser

Baggrund
Snehvide, Lynet McQueen, Stitch og Simba. Disney's elskede figurer kommer i alle størrelser, og nu kan man se præcis hvor store (eller små) Disney's 250 vigtigste figurer er i forhold til hinanden.
Snehvide, Lynet McQueen, Stitch og Simba. Disney's elskede figurer kommer i alle størrelser, og nu kan man se præcis hvor store (eller små) Disney's 250 vigtigste figurer er i forhold til hinanden.Størrelsesforholdet mellem Disney's mange tegnefilmsfigurer er nok ikke det der optager mest tid hos de gængse Disney-entusiaster. Men den chilenske grafiske designer Juan Pablo Bravo har ikke desto mindre brugt flere måneder på at lave dette kort over figurerne fra Walt Disney's animerede klassikere. Kortet viser 250 figurer fra Disney-film, og selvom Juan Pablo Bravo erkender, at hans kort ikke kan underbygges af officiel data fra Disney, så mener han at det er 98% nøjagtigt:

(tryk på billedet for at se det store kort over Disney's figurer)


Juan Pablo Bravo har desuden lavet et lignende kort over alle Pixar's figurer:

(tryk på billedet for at se det store kort over Pixar's figurer)

Og som kronen på værket har den chilenske grafiker også lavet en samlet oversigt over størrelserne på både Disney's og Pixar's skurke:

(tryk på billedet for at se det store kort over Disney's og Pixar's skurke)Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Hvad laver Darth Vader, når han besøger Disneyland?

I en ny reklamefilm for Disney-forlystelsen Star Tours besøger Darth Vader Disneyland sammen med to af hans soldater. Men da Star Tours er lukket, må den mørke hersker finde på anden underholdning. Her kan du se, hvad han vælger at bruge tiden på.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Disney vil tjene penge på bin Ladens drabsmænd

To dage efter drabet på Osama bin Laden sendte Disney en særlig patentansøgning af sted.

Nu skal amerikanerne slikke Buzz Lightyear i nakken

United States Postal Service fremviste i går et sæt frimærker der fra det nye år kommer i brug i USA. De nye mærker portrætterer fem af Pixar's mest populære figurer.

Luxo Jr. skyldig i bogstavdrab?

I en ny animeret parodi bliver Pixar's kæreste eje taget under kærlig behandling.