Disney-film i IMAX format

Nyheder
I en årrække har Disney vist nogle af sine film i det gigantiske format, der kaldes IMAX. Nu har Disney løftet sløret for hvilke film de vil udgive i IMAX i 2011.
I en årrække har Disney vist nogle af sine film i det gigantiske format, der kaldes IMAX. Nu har Disney løftet sløret for hvilke film de vil udgive i IMAX i 2011.
Et eksempel på en film i IMAX-format.
 
IMAX Corporation og The Walt Disney Studios annoncerede forleden en ny aftale om at frigive yderligere tre 3D-film til IMAX biografer i 2011. De tre film er Mars Needs Moms, med Seth Green og Joan Cusack i hovedrollerne, som efter planen vil få premiere den 11. marts 2011. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, med blandt andre Johnny Depp og Penelope Cruz, som kommer ud i biograferne 20 maj 2011 og til sidst drejer det sig om Biler 2 som kommer 24. juni 2011.
Alle tre film vil blive digitalt re-mastered i billed-og lydkvalitet af The IMAX Experience.

I anledning af denne nyhed udtalte Walt Disney Studios Motion Pictures' formand for distribution, Chuck Viane sig således: "De utrolige præstationer af vores IMAX-udgivelser fra 2009 og 2010 viste at kombinationen af IMAX og Disney gav flere biografgænder på verdensplan. Vi ser meget frem til at fortsætte dette store partnerskab gennem 2011 med nogle utrolig spændende film. IMAX Experience tilføjer et nyt niveau af virkning og spænding til en film, og med disse nye film lavet af nogle af branchens mest opfindsomme filmskabere, kan publikum godt glæde sig."

Chuck Viane (t.v) sammen med tidligere Disney-chef Oren Aviv (t.h).
 
"Vores langvarige partnerskab med The Walt Disney Studios har resulteret i ekstraordinære filmoplevelser for publikum, og vi er meget glade for at tilføje disse kommende Disney-film til vores filmudgivelser for 2011," udtalte IMAX CEO, Richard L. Gelfond. "Det voksende netværk af digitale IMAX-steder giver vores studie-partnere muligheden for at øge antallet af film, de frigiver i IMAX, og det sikre biografgænger flere muligheder for at opleve den film de ønsker at se på den bedst mulige måde."
 
"Disse film er ideelle tilføjelser til vores program, og vi er glade for at kombinere kraften fra Disney med IMAX, samt at fortsætte vores langvarige partnerskab med Robert Zemeckis," sagde Greg Foster, som er formand og præsident for IMAX Filmed Entertainment. "Disney's tilsagn til 3D og partnerskabet med IMAX har bidraget til at ændre den måde folk ser film på, og vi er begejstrede for at holde tempoet oppe."
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra 'The Muppets'

De sjove, skøre og charmerende mupper er tilbage i en ny familiefilm, og nu er der blevet frigivet en række nye billeder af mupperne.

Pirates 4 sejler med på 3D-bølgen

Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.

Disney's 3D film

Med Avatar fik 3D-filmene sit store gemmenbrud, og flere studier er begyndt at vise deres film i dette format. Disney er et af de studier som er hoppet med på 3D-bølgen, og de næste par år byder på en lang række Disney-film i 3D. Her er nogle af de kommende titler.

Robin Williams i Disney-komedien "Wedding Banned"

Robin Williams skal spille den ene hovedrolle i den nye komedie fra Disney, "Wedding Banned".

'Pirates of the Caribbean 4's-plot afsløret?

Handlingen til næste 'Pirates of the Caribbean' er måske blevet afsløret.

Tre skuespillere mere til 'John Carter of Mars'

De tre skuespillere Samantha Morton, Domonic West og Polly Walker er kommet på rollelisten til 'John Carter of Mars'.