Disney tæver Barbie

Nyheder
De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.
[202,200] Efter mere end 48 år, hvor enten Barbie, eller i enkelte tilfælde Bratz, har siddet solidt plantet på tronen af dukkeverdenen, er det nu tid til et regimeskifte. Årets absolut største hype for teenagerne i USA er uden tvivl TV-serien fra Disney Channel, 'Hannah Montana'. Serien der handler om 14-årige Hannah (spillet af Miley Cyrus), der lever et dobbeltliv som almindelig skolepige og popstjerne på samme tid. Miley skal på en national Hannah Montana turné i USA, og samtlige biletter er revet væk. Og da der blev produceret Hannah Montana-dukker, blev de naturligvis også taget godt imod. Fantastisk godt. Disney Consumer Products der står for alt Disney merchandise, har oplevet massiv fremgang de sidste to år, ikke mindst takket være et uhørt stort salg af 'Cars' merchandise (over 10 mia. kr). Og nu følger Hannah-bølgen åbenbart så meget med, at selv ikke dukkemastrodonten Matell, med deres udødelige Barbiedukke kan følge med. Hannah Montana dukkerne er udsolgt i flere stater og fabrikkerne har svært ved at følge med i produktionen. Dukkerne dukker måske op på de danske hylder engang til foråret.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Dansk premiere på Hannah Montana Forever

Den 1. oktober er der premiere på Hannah Montana Forever – den fjerde sæson i serien om teenageren Miley Stewart, der lever et dobbeltliv som den internationale popsensation ’Hannah Montana’. Miley begynder at tænke over sin fremtid og hvordan hendes liv ville have været uden popstjernelivets glamour. Første afsnit i Hannah Montana Forever vises på Disney Channel den 1. oktober kl. 18.00.

Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.