Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Nyheder
Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.
Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.
Tron Legacy, Jeff Bridges as Kevin Flynn / Clu 2.0
 
Tron Legacy
 
Den nye 'Tron'-film bliver instrueret af Joseph Kosinski, og rollelisten består af blandt andre Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Yaya DaCosta og Michael Sheen. Musikken bliver lavet den franske electronica-duo, Daft Punk.
 
'Tron Legacy' får premiere den 16. december.
 
 
 
 
Kilde: filmofilia.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.

Disney tester film med hjerneelektroder

Disney tager nye metoder i brug, når deres produkter - herunder film - skal testes.

Tredje 'Tron'-film er på vej

I de sidste par måneder har der været en del rygter omkring hvorvidt Disney-studierne vil lave endnu en film om hi-tech universet i Tron. Og nu lader det til at rygterne har talt sandt. En tredje 'Tron'-film er på vej.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

Tron Legacy's premiere er fastlagt

Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.