Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Nyheder
Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.
Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Tim Allen har siden 'Toy Story' i 1995 været stemmen bag Buzz 
Lightyear. I Danmark leveres stemmen af Thomas Eje.


Toy Story har været en indbringende forretning for Disney. De to første film indtjente tilsammen over 4,8 milliarder kroner i biograferne. Og hidtil har den nye treer, som fik premiere 17. juni, solgt billetter for 3,6 milliarder kroner, hvilket bringer 'Toy Story 3' op blandt de 10 mest indbringende film i Disney's historie.Men på trods af den gigantiske succes med de tre film, har instruktøren Lee Unkrich og resten af Pixar-ledelsen sagt, at der aldrig kommer en fjerde film med Buzz og Woody. Derfor vakte det opsigt, da der i går blev lækket en hemmelig kontrakt med underskriften fra en af filmens stemmeskuespillere, der indikerer at en fjerde Toy Story-film er på vej. Tim Allen, der i alle tre tidligere film har været stemmen bag figuren Buzz Lightyear, har i følge kontrakten samtykket til at lægge stemme til 'Toy Story 4'.


Buzz og Woody i menneskeskikkelser til premieren på Toy Story 2:
Tim Allen og Tom Hanks.


Pixar Animation Studios benægter at en 'Toy Story 4' skulle være under opsejling. De henviser til, at det er ren kutyme, at lade skuespillere binde sig til flere film på en gang. Kontrakten er, i følge Pixar, nemlig en del af en samlet kontrakt for hele Toy Story-industrien som blev underskrevet af Tim Allen helt tilbage før den første film fik premiere. En Pixar-talsmand udtaler desuden: "Blot fordi han (Tim Allen, red.) har bundet sig til en fjerde film, er det langt fra sikkert, at vi nogensinde får brug for det engagement."Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys biografindtægter

Walt Disneys filmstudier har genereret milliarder af dollars siden 'Snehvide og De Syv Små Dværge' fik premiere i 1937. Her kan du se en liste over, hvor meget Disneys film tjener i biograferne verden over.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Hollywood lagt ned af Pixar-legetøj

Toy Story 3 har efterhånden haft sit sejrsindtog over hele verden. Og på mandag vil tredje akt i fortællingen om Anders' legetøj have sat en række imponerende filmhistoriske rekorder.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.

Tom Hanks bekræfter Toy Story 3

Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', for nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne.