Ny trailer til 'Tron Legacy'

Nyheder
Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.
Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

 
 
I 'Tron Legacy' drager Kevin Flynns (Jeff Bridges) computerkyndige søn Sam (Garrett Hedlund) ind i den virtuelle verden af programmer og gladiatorspil, hvor hans far har opholdt sig gennem de sidste 25 år, for at opklare farens forsvinden.
 
I dette visuelt overdådige cyberunivers, der gennem årene er blevet betydeligt mere avanceret og farligt, bliver far og søn kastet ud på en livsfarlig rejse.
 
Sammen med den nye trailer, er der også blevet fundet nogle nye plakater.
 
 
Tron Legacy

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.

Ny trailer til Troldmandens Lærling klar

En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.

Første Tron Legacy-trailer

80'er-kultfilmen Tron får nu sin længe ventede efterfølger. Disney har netop udsendt den første trailer til Tron Legacy. Se den her.

Tron Legacy's premiere er fastlagt

Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.

Mere nyt fra 'Tron Legacy'

En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.

Promo-klip til 'Tron Legacy'

Et promo-klip til 'Tron 2', der nu har fået titlen 'Tron Legacy', er blevet offentliggjort.