Første filtrede plakat

Nyheder
Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.
Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

 
'Tangled' (som forventes at få den danske titel 'Filtret') bliver Walt Disney Animation Studios' 50. animerede klassiker og får premiere i USA den 24 november. Se traileren her:

 
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Mere nyt fra 'Tron Legacy'

En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.

Ny plakat for The Princess and the Frog

Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

Teaser-plakat for Bolt

Et smugkig på en helt ny plakat for sommerens Disney-klassiker, 'Bolt'.

Familien Robinsons indtjening

Efter nogle år med sløv indtjening for Disney's årlige klassikere, lader det nu til at gå en anelse fremad.