Håndholdt revolution i Walt Disney World

Nyheder
Disney vil, med nye håndholdte informations-apparater, revolutionere måden, hvorpå vi besøger forlystelsesparker i fremtiden.
Disney vil, med nye håndholdte informations-apparater, revolutionere måden, hvorpå vi besøger forlystelsesparker i fremtiden. [317,300] Walt Disney World er, med sine 37 mio. gæster om året, verdens mest besøgte forlystelsespark. Og med fire temaparker, to vandparker, over 25 hoteller, fem golfbaner, og et 89 hektar stort sportskompleks, kan det hurtigt blive en uoverskuelig oplevelse for de besøgende. Men det kommer til at ændre sig, påstår Disney. Walt Disney Parks and Resorts er for øjeblikket i gang med at teste et nyt, håndholdt informationsapparat kaldet ’Disney Magic Connection’, der vil byde på banebrydende ny teknologi for Disney’s parker. Apparatet vil fortælle gæsterne, hvor lang ventetid der er til de enkelte forlystelser, og hvilke billettyper der er ledige, samt hvor og hvornår du kan møde dine yndlings Disney-figurer. Derudover indeholder ’Disney Magic Connection’ et fuldt, automatisk opdateret program over alle shows og koncerter, samt paradernes ruter og interaktive kort over hoteller, forlystelser, restauranter og toiletter m.m. ’Disney Magic Connection’ skal indtil videre køre på Nintendos håndholdte spillekonsol med trykfølsom skærm, ’Nintendo DS’. Og med et indbygget, trådløst navigations-element kan konsollen fortælle dig præcis, hvilken kø du står i, så du kan modtage baggrundsinformation, spil og billeder der passer til forlystelsen du er på vej til. Servicen bliver p.t. tilbudt 60 tilfældige familier, der i disse uger besøger Walt Disney World i Florida. Der skal lægges et depositum på 1.500 kr. for at tage apparatet med ind i parken, og familierne bliver efter endt besøg stillet en række spørgsmål om servicen, så Disney’s medarbejdere har mulighed for at forbedre ’Disney Magic Connection’, inden den bliver tilgængelig for alle gæster, formentlig i foråret 2009. ”Dette nye teknologiske tiltag, vil uden tvivl komme til at revolutionere måden, hvorpå gæster besøger og opholder sig i temaparker verden over,” siger James A. Rasulo, formand for Walt Disney Parks and Resorts. Det vides endnu ikke om der er planer, om at bringe apparatet til Disneyland i Paris.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.

Lego bygger Toy Story

Disney og Lego er blevet nære venner og vil fremover arbejde sammen om flere serier af Lego-æsker baseret på nogle af Disney's mest populære film. Den første omgang er netop kommet på gaden i Danmark.

Vind Toy Story Lego

Lego har slået pjalterne sammen med Disney og kreeret en serie af Toy Story Lego-æsker. Du kan vinde dem lige her.

Disney's butikker skal være små forlystelsesparker

En butik skal ikke bare være en butik. Det mener Disney, der netop er gået i gang med at ombygge en stor del af deres Disney Stores fra almindelige indkøbslokaler til hvad der bedst kan betegnes som forlystelsesparker i miniatureformat.

Monorail-ulykke i Disney World dræber 21-årig

Disney har omsider offentliggjort detaljer om den togkollision der tidligere på måneden dræbte en togchauffør i Walt Disney World i Florida.

Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.