Fantasia-filmene udkommer i Danmark 14. dec.

Nyheder
Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.
Opdateret 8. September
Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.
 
 
          
 
 
Stor set alle danske web-shops har den seneste tid sat premieredatoen på de to meget eftertragtede Disney-klassikere til den 14. december. Og nu har the Walt Disney Company i en mail til DisneyOnline.dk også bekræftet DVD- og Blu-ray-release tidpunktet. 
Og 14. december kan gå hen og blive en travl (og dyr) dato for Disney-fans, da 'Toy Story 3' også udkommer på DVD denne dag. 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.