Al-Qeada vil bombe Disneyland Paris

Nyheder
Millitante ekstremister har på et Al-Qeada-relateret chatrum fremsagt trusler om at lave martyraktioner flere steder i Frankrig, blandt andet Disneyland Paris.
Millitante ekstremister har på et Al-Qeada-relateret chatrum fremsagt trusler om at lave martyraktioner flere steder i Frankrig, blandt andet Disneyland Paris. [318,150] Den franske efterretningstjeneste har, ifølge The Sun, opsnappet udskrifter fra et chatrum, kaldet Al-Ekhlass, med forbindelse til Al-Qeada, hvor millitante ekstremister blandt andet skrev: "...mere end ti martyr-operationer mod følsomme, økonomiske steder i Frankring." Der blev blandt andet nævnt Eiffeltårnet, Charles De Gaulle-lufthavnen og Disneyland Paris. Frankrig har oplevet en stigning af terror-trusler det seneste år, blandt andet med truslerne mod dette års udgave af Paris-Dakar rally der måtte aflyses. Og for en uge siden overhørte portugesiske luftfartsmyndigheder en radiosamtale, hvor de implicerede talte om "et snarligt martyr-angreb på Eiffeltårnet og Disneyland." Terror ekspert Neil Doyle siger: "Det betragtes som attraktivt at angribe Paris, fordi det er nemt for terrorister at få adgang til hele byen, ved at klæde sig ud som turister." Den franske efterretningstjeneste har ikke bekræftet informationerne. Kilde: The Sun

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Besøgende nummer 250 million blev hyldet i Disneyland Paris

I sidste uge fik Disneyland Paris besøg af sin gæst nummer 250.000.000. Og den besøgende blev hyldet på bedste manér og fik sig en dag i Disneyland Paris som de sent vil glemme.

Disney-mesterværk er trækplaster på sandslotsfestival

En belgisk festival i Blankenberge har mange fantastiske bygningsværker i sand, men det største tilløbsstykke er en række af sandskulpturer lavet og leveret af Disneyland Paris.

Oh lá lá! Sådan bliver Ratatouille-forlystelsen i Disneyland Paris

Officiel Disney-artwork der viser den kommende Ratatouille-forlystelse er blevet fundet på et rådhus i den franske by Chessy. En yderst ihærdig Disneyland Paris-fan aflagde kontoret et besøg og fik taget disse billeder, så du nu kan få et første glimt af, hvordan den spektakulære attraktion vil tage sig ud om få år.

Disneyland Paris snegler sig mod en gældfri fremtid

15 milliarder kroner i gæld er en stor mundfuld, selv for Europas største turistattraktion Disneyland Paris. Forlystelsesparkens nyeste halvårsregnskab viser dog at fremtiden kan være lys og gældfri, hvis de flotte besøgstal fortsætter.

Fem gæster kvæstet af rutsjebane i Disneyland Paris

I går kom fem gæster til skade, den ene alvorligt kvæstet, i Disneyland Paris-forlystelsen Big Thunder Mountain. En falsk sten faldt ud over en af de kørende vogne og en 38 årig mandlig gæst fik kraniebrud og er stadig ikke uden for livsfare.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.