Vind Camp Rock 2-tøj

Nyheder
Over 8 millioner amerikanere tunede ind på Disney Channel forleden da Camp Rock 2 havde premiere med bl.a. Jonas Brothers på rollelisten. Nu er det snart tid den danske premiere og i den forbindelse udlodder vi en bunke sweatshirts.
Over 8 millioner amerikanere tunede ind på Disney Channel forleden da Camp Rock 2 havde premiere med bl.a. Jonas Brothers på rollelisten. Nu er det snart tid den danske premiere og i den forbindelse udlodder vi en bunke sweatshirts.


Camp Rock 2 blev årets mest sete film på kabel-tv i USA og den mest sete tv-film overhovedet blandt børn i 6 - 14 års alderen.

Kl. 19:00 på næste fredag (den 17. september) ankommer den voldsomt populære film Camp Rock 2 til de danske fjernsyn, når den premiere på Disney Channel i hele Norden. Fire dage efter udkommer Camp Rock 2 på DVD og Blu-ray.


Og nu kan du vinde en fed Camp Rock 2 sweatshirt ved blot at skrive hvem af skuespillerne du bedst kan lide fra Camp Rock 2 (og husk også at skriv din alder og hvad størrelse du helst vil have):

%%kontaktform%%

Vi trækker lod blandt de indsendte svar og vinderne får direkte besked.
Konkurrencen slutter den 1. oktober.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Danmarks vigtigste aften på Disney Channel

I aften fredag kl. 17.35 afgøres det, om Danmark - og dermed Sofie fra Randers eller Leonora fra Borup - vinder My Camp Rock 2 og dermed skal lave sin egen musikvideo til Disney Channel.

Disney Channel laver 'Det Søde Live til Søs' til spillefilm

Tv-serien om Zack og Codys liv ombord på et krydstogskib skal nu blive til en fuldlængde spillefilm. Og Disney Channel har flere lignende serie-til-film-projekter i ærmet.

Babar-familien flytter ind hos Disney Channel

Den godmodige elefantkonge og hans familie fra den gamle franske animations-serie 'Babar' skal fremover være fast gæst på Disney Channel.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Camp Rock 2 i 2010

Rygterne siger at der vil komme en Camp Rock 2 i år 2010

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.