Disney XD's første år i Norden

Nyheder
Den 11. - 12. september fylder Disney XD 1 år i Norden. Kanalens fødselsdagsweekend fejres med særlige fødselsdagsafsnit i flere af de mest populære Disney XD serier.

Den 11. - 12. september fylder Disney XD 1 år i Norden

Foto © Disney / Zeke & Luther i Danmark
 

Kanalens fødselsdagsweekend fejres med særlige fødselsdagsafsnit i flere af de mest populære Disney XD serier, såsom Det søde liv til søs, Zeke og Luther samt Phineas & Ferb. Der er også premiere på et helt særligt musicalafsnit af serien School’s Out! The Fairly Odd Parents Musical og weekenden fejres også med visning af filmen Disneys Fedtmule og søn.
Her ud over har Disney XD premiere på en helt ny serie med titlen Forstadens vovehals. Clarence "Kick" Buttowski har en stor ambition. Den frygtsløse fyr fra forstæderne vil være verdens største vovehals. Der er ikke noget, som kan stå i vejen for ham, i denne nye spændende animerede serie.
 
Vær med til at fejre 1 års fødselsdag på Disney XD!
 
School’s Out! The Fairly Odd Parents Musical vises:
11. september kl. 08.40 & 12. september kl. 19.00
Disneys Fedtmule og søn vises:
11. september kl. 19.00 & 12. september kl. 08.40
Forstadens vovehals vises:
11. september kl. 08.15 & 10.00 – PREMIERE
 
Foto © Disney / Forstadens Vovehals

 
Som ekstra-bonus vises Disney Klassikeren DUMBO på Disney Channel søndag den 12. september kl. 19.00.
Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang griner alle på grund af hans enorme ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører giver hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et uventet talent – han kan nemlig flyve!
 
     Foto © Disney / Dumbo

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Et kig på premiere weekenden på Disney XD

Et kig på hvad der kommer i premiere weekenden den 12-13. spetember på Disney XD. Der bliver gensyn med gamle kendinge, nye serie, og smugkig på kommende serier & film

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.