Miley Cyrus taget på fersk gerning

Nyheder
Disney-teenstjernen Miley Cyrus er blevet voksen. Og det betyder blandt andet, at man selv må stå til ansvar, når man bryder loven.
Disney-teenstjernen Miley Cyrus er blevet voksen. Og det betyder blandt andet, at man selv må stå til ansvar, når man bryder loven.


En politipatrulje i Los Angeles greb forleden Miley Cyrus på fersk gerning i at tale i mobiltelefon mens hun kørte bil.

Sangerinden var på vej til en skønhedssalon i Hollywood mandag eftermiddag, da hun blev vinket ind til siden.

Cyrus slap for en bøde, men måtte indkassere en advarsel og en løftet pegefinger, hvilket betød, at hun kom for sent til sin aftale.

Den 17-årige popstjerne tilbragte i det hele taget en del tid bag rattet i sin Mercedes firehjulstrækker i mandags.

Tidligere på dagen sad hun i bilen og kyssede sin ekskæreste Liam Hemsworth mens de holdt for rødt lys. Parret slog ellers op i august, men i weekenden kom Hensworth på besøg hos Cyrus og meget tyder på, de giver forholdet en ny chance.

Lørdag var de således på skovtur nær sangerindens hjem i det naturskønne Toluca Lake.


Kilde: TV2.dkKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana skal giftes

19-årige Hannah Montana også kendt under sit borgerlige navn Miley Cyrus er blevet forlovet med sin 'Hunger Games'-kæreste.

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.