'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Nyheder
Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.
Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.


Som vi DisneyOnline.dk kunne berette forleden, går der forlydener om, at den danske titel på 'Tangled' ikke vil blive 'Filtret', som ellers er den direkte oversættelse af originaltitlen. Det er nu bekræftet af The Walt Disney Company Danmark at Walt Disney Animation Studios' 50. animerede klassiker derimod kommer til at hedde 'To på flugt'.

Se den nyeste trailer for 'Tangled' ('To på flugt') her:


Både den engelske og den danske titel er blevet finkæmmet for prinsesseord og pigenavne (filmen hed oprindeligt 'Rapunzel'). Og begge nye trailere til filmen har da også filmens mandlige hovedrolle i centrum i stedet for filmens egentlige omdrejningspunkt - prinsessen Rapunzel. Men amerikanske filmanmeldere der har fået lov at se et tidligt udkast af filmen fortæller, at reklamekampagnen slet ikke hænger sammen med hvad man faktisk får at se i filmen. Der er i bund og grund tale om en ægte Disney-klassiker med masser romantik, sød musik og Disneys indtil videre måske mest betagende tegnefilmspige. 

Tyven Flynn med hans gæve ledsager.

Men da sidste års 'Prinsessen og Frøen' skuffede pengetællerne hos Disney i USA, blev PR-folkene hos Walt Disney Pictures enige om at sælge denne film som en vaskeægte "drenge-film" med masser af action, humor og en mandlig helt i spidsen. Om disse drenge bliver skuffede, når de først har sat sig i biografsæderne og kærlighedsfilmen går i gang kan kun tiden vise. Men de vil ganske sikkert blive overraskede over hvor feminin 'To på flugt' egentlig er.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"To på Flugt" fortsætter med "Tangled Ever After"

En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.

Nyt navn og ny premiere- dato til "Reboot Ralph"

Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Rapunzels 10 sjove facts om hår

De fleste piger elsker deres hår, men prøv lige at forestille dig, at dit hår er 21,3 meter langt, ligesom Rapunzels i To på flugt, den sjove historie om kærlighed og humor, der bliver udsendt i Disney Digital 3D den 3. februar. Hvad enten du foretrækker langt eller kort, glat eller krøllet, blondt, rødt eller mørkt hår, får du her ti ’hårrejsende’ kendsgerninger om hår.

2.000.000.000 kr. til "To på Flugt"

Disney-versionen af eventyret om Rapunzel har overrasket anmeldere og biografgængere positivt, og det sætter nu sine tydelig spor i pengekassen. "To på Flugt" har netop rundet 2 milliarder kroner i indtægter.

Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.